Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση στο Μοσχάτο, με δύο σοκαριστικά βίντεο να έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου πριν βρεθεί απαγχονισμένος στο σπίτι του, οι οποίες τραβήχτηκαν από την 47χρονη, η οποία και κατηγορείται.

Σε αυτά τα βίντεο ακούγονται οι απειλές της γυναίκες προς το θύμα, ενώ φαίνεται η ίδια να τον απειλεί λέγοντας «θα σε σκοτώσω», κρατώντας στα χέρια το κορδόνι.

Εν συνεχεία, ακούγεται να λέει πως «εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», με τον 50χρονο άνδρα να απαντά: «Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…».

Η 47χρονη φαίνεται να τον ρωτάει: «Πού πήγαν τα λεφτά πες μου», με το θύμα να απαντά «στην ανακύκλωση» και στη συνέχεια της λέει να σβήσει το βίντεο.

Σε ένα άλλο πλάνο ο άνδρας ακούγεται να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω», ενώ η γυναίκα φαίνεται να κρατά στα χέρια της ένα κορδόνι. Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα βίντεο βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ με τους αρμόδιους αξιωματικούς να τα εξετάζουν προκειμένου να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση.

Για την ώρα, η 47χρονη βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί  μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει. Η ίδια ισχυρίστηκε πως προσπάθησε να αποτρέψει τον θάνατο που είχε προαποφασίσει ο 50χρονος, ενώ όπως έχει δηλώσει η δικηγόρος της υπάρχουν και βίντεο μέσα από το διαμέρισμα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 47χρονης.

Διαβάστε ακόμη: Στη σκιά του Qatargate η Ρομπέρτα Μέτσολα: Αφού ξέχασε να δηλώσει 125 δώρα που έλαβε από αξιωματούχους, τελικά δήλωσε 142

«Υπάρχει ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας για τα χρήματα (ο 50χρονος φέρεται να χρωστούσε 200.000 ευρώ στην 47χρονη) και υπάρχει και δεύτερο βίντεο από το δραματικό περιστατικό που εξελίχθηκε» ανέφερε η δικηγόρος Κατερίνα Τσιώνα.

Τα βίντεο αυτά έχουν τραβηχτεί από την ίδια την 47χρονη και, σύμφωνα με την δικηγόρο της, είναι ευρήματα που έχουν περιληφθεί στη δικογραφία. «Είχε προαποφασίσει ο θανών να προχωρήσει στην πράξη του».

Η δικηγόρος επιμένει πως δεν βοήθησε στον απαγχονισμό του 50χρονου και εξηγεί πως «οι συνθήκες που έφτασε μέχρι τον απαγχονισμό είναι καταγεγραμμένες, η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και γι’ αυτό χτύπησε», προσθέτοντας πως: «Αυτό που δεν έχει φωτιστεί είναι ότι δεν είχε κίνητρο να τον σκοτώσει, ήθελε να μάθει που είναι τα χρήματα και εκείνος της είπε ότι τα χρήματα υπάρχουν».