Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν, που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος του δεν θα κάνουν δηλώσεις αλλά αναμένεται, αύμφωνα με την ΕΡΤ, τις επόμενες ώρες, ο ποδοσφαιριστής να κοινοποιήσει κάποια δήλωσή του ο ποδοσφαιριστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μπόρις Κλέιμαν φέρεται να αρνείται όσα καταγγέλλει σε βάρος του η μαθήτρια, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτε από αυτά που υποστήριξε στις Αρχές η Βελγίδα μαθήτρια και πως το μόνο που έγινε ήταν ότι χόρεψαν μαζί.

Το χρονικό της υπόθεσης με τον Μπόρις Κλέιμαν

Επισημαίνεται ότι το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 5 τα ξημερώματα. Μια παρέα μαθητών από την τελευταία τάξη ενός Λυκείου του Βελγίου που βρίσκονταν στη χώρα μας με την σχολική τους εκδρομή, διασκέδαζαν σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου ήταν και ο ποδοσφαιριστής μαζί με την παρέα του, στην οποία βρισκόταν και ένας άλλος αλλοδαπός συναθλητής του.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό φέρεται να πλησίασε την κοπέλα, να εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της από το αλκοόλ και να την παρέσυρε σε έναν πιο πριβέ χώρο του μπαρ, όπου άρχισε να την θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς τη θέλησή της.

Συμμαθητές της, όμως, τον αντιλήφθηκαν και ακολούθησε επεισόδιο με την παρέα των παιδιών και τον ποδοσφαιριστή που συνεχίστηκε και έξω επί της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας, όπου κλήθηκε η Αστυνομία και από το σημείο προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, συνολικά 9 άτομα εκ των οποίων 8 Βέλγοι και ο Ισραηλινός.

Πάντως, στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος όπου οδηγήθηκαν, βρέθηκε στην κατοχή του Ισραηλινού τερματοφύλακα και 1,5 γραμμάριο ηρωίνης και συνελήφθη για βιασμό και για κατοχή ναρκωτικών. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός Βέλγου μαθητή για τον νόμο περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Photo credits: Eurokinissi