Από ακόμα ένα περιστατικό βίας πλήττεται η Μύκονος. Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό από μπράβους έκανε ένας πολίτης της περιοχής, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, διαμαρτυρήθηκε για τις ξαπλώστρες σε μία παραλία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης έκανε παρατήρηση σε γειτονική επιχείρηση, η οποία είχε καταλάβει δύο στρέμματα της παραλίας, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Σε αεροφωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτεται ο πρωταρχικός λόγος, που ήθελε ο πολίτης να κάνει την καταγγελία σε βάρος της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, στην παραλία της Αγίας Άννας φαίνεται από την αεροφωτογραφία ότι όλη η παραλία έχει καταλειφθεί από ξαπλώστρες, καθώς και ξύλινα ντεκ της επιχείρησης.

Όταν τους πήγε και τους είπε «αφήστε παρακαλώ λίγο χώρο για τους λουομένους», βρέθηκε ξυλοκοπημένος.

Μάλιστα, υπάρχει χαρτί από την ιατροδικαστική υπηρεσία, που πιστοποιεί το άγριο περιστατικό, ενώ μετά την καταγγελία που έκανε ο πολίτης, ήρθε χαρτί από την κτηματική υπηρεσία που λέει «πως αποφασίζουμε και καλούμε τη συγκεκριμένη επιχείρηση άμεσα να απομακρύνει άμεσα όλες τις ξαπλώστρες και όλα τα ντεκ».