Σύζυγος επιχειρηματία από το χώρο της εστίασης στη Μυτιλήνη, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το ζευγάρι έκανε ετοιμασίες για να ανοίξουν το κατάστημά τους το βράδυ. Ενώ ο 58χρονος σύζυγός ετοίμαζε τα κάρβουνα, το ζευγάρι τσακώθηκε άγρια και η 49χρονη γυναίκα του άρπαξε το μπουκάλι με το εύφλεκτο υγρό που είχαν για να ανάψουν τα κάρβουνα, τον περιέλουσε και του έβαλε φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος της δράστιδας, που συνελήφθη αμέσως, σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

Η τραγωδία πίσω από τον εμπρησμό

Χτυπημένη από τη μοίρα είναι η συγκεκριμένη τραγωδία, καθώς έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά της. Το ένα από τα παιδιά της οικογένειας πνίγηκε στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα εμφάνιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της μη μπορώντας να διαχειριστεί τον θάνατό τους. Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.