Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» ο 55χρονος άνδρας από τη Μυτιλήνη, η σύζυγός του οποίου του έβαλε φωτιά μέσα στην επιχείρηση που διατηρούν, αφού πρώτα τον περιέλουσε με βενζίνη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι γιατροί αναφέρουν πως το θετικό είναι πως ο ίδιος δεν παρουσιάζει επιπλοκές, ωστόσο, θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα ώστε τα τραύματα του να είναι έτοιμα για επεμβάσεις από τους πλαστικούς χειρουργούς. Μέχρι τότε, παραμένει διασωληνωμένος στη Β’ ΜΕΘ του «Παπανικολάου».

Την ίδια ώρα, στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου παραμένει κρατούμενη η 49χρονη σύζυγός του που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του. Αναμένεται να μεταφερθεί την Κυριακή στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Στην απολογία της πάντως τόνισε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στον σύζυγο της και ισχυρίστηκε ότι, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, φάνηκε ότι φέρει σημάδια έντονων κακώσεων στο σώμα της, παρουσιάζοντας και πόρισμα από ιατροδικαστή στο οποίο δείχνει πως υπάρχουν εγκαύματα.

Το ξέσπασμα της αδελφής του

Την ίδια ώρα, ξεσπά η αδερφή του σε ανάρτηση στο Facebook τονίζοντας ότι δεν χωράει στoν νου της τέτοιο κακό που βρήκε τον αδερφό της:

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα.

O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».