Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται από την Αστυνομία η ανάλυση όλων των στοιχείων που έχει συλλέξει ως τώρα, από την επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, την ίδια ώρα που οι 105 που κατηγορούνται ότι έχουν εμπλοκή, βρίσκονται σε φυλακές.

Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της δεκάδες βίντεο από τη συμπλοκή έξω από την OPAP Arena, τα οποία και αναλύει ένα προς ένα για να μπορέσει να εντοπίσει το άτομο που επιτίθεται με το μαχαίρι στον 29χρονο και ευθύνεται για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και με βάση νέο υλικό που συνέλεξαν οι Αρχές, ο Μιχάλης Κατσούρης φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά όσο βρισκόταν πάνω στο γνωστό γεφυράκι έξω από το γήπεδο κι αν όντως επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό τον εντοπισμό του δράστη. Το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται ως «τυφλό», καθώς δεν το πιάνει κάποια από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω.

Την ίδια ώρα΄και με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ, έχουν μειωθεί και οι ελπίδες ταυτοποίησης του δράστη μέσα από τη διαδικασία σύγκρισης του DNA καθενός από τους συλληφθέντες με αυτό που βρέθηκε πάνω στον Μιχάλη.

Αυτό που ουσιαστικά αφήνεται να εννοηθεί από την ΕΛΑΣ είναι ότι παρότι έχει στα χέρια της αρκετά στοιχεία, η ταυτοποίηση του χούλιγκαν που αφαίρεσε τη ζωή του οπαδού της ΑΕΚ είναι δύσκολη υπόθεση που απαιτεί χρόνο.

Ήδη, πάντως, η ΕΛΑΣ μελετά τα βίντεο από τα κινητά των εμπλεκομένων, ώστε να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με το πώς οργανώθηκε η επίθεση αλλά και το ποιοι είναι οι επικεφαλής της ομάδας των 105.