Στο ραντάρ της υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής βρέθηκε ο γεννηθείς το 1966 καταδικασθείς παιδόφιλος που είχε στην πλάτη του ποινή 6ετούς κάθειρξης. Ο 57χρονος παιδόφιλος εντοπίστηκε στη Νέα Μάκρη έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Αναζητήσεων όπως αυτή προέκυψε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.

Ο παιδόφιλος άνδρας είχε κατηγορηθεί κατάχρηση ανηλίκων κάτω των 12 ετών σε ασέλγεια, ενώ κατά πληροφορίες είχε προσεγγίσει τα παιδιά οικογενειακών φίλων, δηλαδή από το κοντινό του περιβάλλον. Τα περιστατικά για τα οποία διώχθηκε σημειώθηκαν το 2014 και καταδικάστηκε δις λίγα χρόνια αργότερα, με την τελεσίδικη απόφαση να προκύπτει από το Β’ Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Πηγές του intronews.gr αναφέρουν πως ο 57χρονος είχε εκτίσει μέρος της ποινής σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, ωστόσο ακόμη δεν ξεκαθαρίζεται ο τρόπος με τον οποίο διακόπηκε η έκτιση της ποινής και για ποιον λόγο κυκλοφορούσε ελεύθερος. Πηγές πάντως σημειώνουν πως κυκλοφορούσε στην περιοχή της Αρτέμιδας όπου είχε βρει καταφύγιο, ωστόσο οι αστυνομικοί του Αναζητήσεων τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στη Νέα Μάκρη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (15/11).

Νέα Μάκρη: Φυγόποινος παιδόφιλος συνελήφθη από το Αναζητήσεων