Δεν σταματά να μας εκπλήσσουν οι εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια. Οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας έχουν περάσει ήδη σε άλλη φάση ύστερα από τη συμπληρωματική κατάθεση που θα δώσει ο κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, σε περίπτωση δεν ζητήσει προθεσμία.

Ωστόσο οι έρευνες δεν σταματούν για όσους κατηγοτούνται ότι πλήρωναν για να ασελγούν στη 12χρονη, με τον αριθμό αυτών να αυξάνεται και να προφυλακίζονται για την υπόθεση. Ωστόσο ο 19ος κατηγορούμενος οδηγείται στη φυλακή και πρόκειται για έναν 42χρονο ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας στο Κολωνό.

Ποιος είναι ο 42χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 12χρονη κατά την τελευταία της συμπληρωματική κατάθεση στις αρχές Φεβρουαρίου, υπέδειξε τον 42χρονο επιχειρηματία. Υποστήριξε στην κατάθεσή της πώς είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε και στη συνέχεια της έδωσε χρήματα. Αυτό όμως που έδωσς περισσότερη βαρύτητα στην κατάθεσή της είναι πώς ισχυρίσηκε ότι και αυτό τον άνδρα τον προσέγγισε έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη.

12χρονη Σεπόλια

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο πρώην διαιτητής/οδοντοτεχνίτης, ο οποίος πήρε νέα προθεσμία για τρίτη φορά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας την ερχόμενη Πέμπτη.

Ενώπιον της ανακρίτριας πάλι ο Ηλίας Μίχος

Την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον της ανακρίτριας ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος. Η συμπληρωματική κατάθεση του 53χρονου αναμένεται να δρομολογήσει νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την έρευνα των Αρχών έχουν προκύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση και η ανακρίτρια έκρινε αναγκαίο να κληθεί και πάλι ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να δώσει νέες εξηγήσεις.

Το χρονικό της φρίκης

Ο εφιάλτης που βίωνε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου σταμάτησε όταν το συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης είδε τα μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό της από τον δράστη. Από εκεί ξετυλίχθηκε το κουβάρι με τους αξιωματικούς του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Έντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης ενώ είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη. Αμέσως βγήκε ένταλμα σύλληψης και του φόρεσαν χειροπέδες.