Στο μικροσκόπιο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. και του Εσωτερικών Υποθέσεων έχουν τεθεί μία σειρά από υποθέσεις που αφορούν τον 40χρονο αστυνομικό ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της 34χρονης Καμερουνέζας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα που φέρεται να υπέφερε για δύο χρόνια στα χέρια του ένστολου, επικαλέστηκε μία γυναίκα από τη Ρουμανία ως ένα ακόμη θύμα του.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον αστυνομικό, υπαρχιφύλακα στην πρώτη γραμμή του πεδίου. Η 34χρονη γυναίκα, υποστήριξε στους αξιωματικούς του Εσωτερικών Υποθέσεων πως μία ακόμη γυναίκα, αυτή τη φορά από τη Ρουμανία, είχε υποστεί παρόμοια βασανιστήρια από τον αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων κάλεσαν τη Ρουμάνα να δώσει κατάθεση και κατά πληροφορίες μίλησε για κακοποιητική συμπεριφορά, χωρίς να γίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες γνωστές.

Υπόθεση από το αρχείο ανασύρουν οι «αδιάφθοροι» για τον αστυνομικό

Παράλληλα όμως, το Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά και μία άλλη υπόθεση η οποία είχε τεθεί στο αρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ακόμη γυναίκα είχε καταγγείλει για εκβιασμό τον εν λόγω αστυνομικό, με την υπόθεση όμως να μην προχωρά και να καταλήγει στο αρχείο.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει καταγγελία για έγκλημα σεξουαλικής φύσεως.  Σαφώς όμως και η «ποικιλία» των καταγγελιών, ωθεί τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. να ξεσκονίσουν το παρελθόν του υπαρχιφύλακα.

Η ΕΔΕ και η κακοποίηση ζώων

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ όπως ανακοίνωσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα, στην υπόθεση αναφέρθηκαν και συντοπίτες του αστυνομικού με καταγωγή από την περιφέρεια της Καβάλας. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται μιλώντας στο Mega, πρόκειται για έναν άνθρωπο με καλό και ήσυχο χαρακτήρα, ο οποίος δεν έδειξε ποτέ ικανός για να προκαλέσει τέτοιο κακό.

Μία χωριανή του μάλιστα ισχυρίστηκε πως είχε έρθει και με σύντροφο στο χωριό, σημειώνοντας το παραπάνω προφανώς για να δείξει πως ο αστυνομικός είχε μία φυσιολογική ζωή και δεν εμπλεκόταν σε βιασμούς και μαστροπεία.

Ένας άλλος όμως, μίλησε για το ενδιαφέρον του αστυνομικού για το κυνήγι, μόνο που αναφέρθηκε σε περιστατικό όπου ο αστυνομικός πυροβολούσε… γάτες με αεροβόλο!

Ψυχολογικά προβλήματα

Από εκεί και πέρα όμως, το περιβάλλον του αστυνομικού υποστηρίζει πως τίποτα απ’ όσα ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Μάλιστα η μητέρα του κατηγορούμενου μίλησε στο Mega και χαρακτήρισε την ιστορία ως μία σκευωρία:

«Όλα αυτά είναι μία σκευωρία. Δεν ξέρω τι παιδί έχω; Αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχει ούτε 20 ημέρες που μένει μαζί του και πήγε και τον κατήγγειλε», είπε εμφανώς ταραγμένη η μητέρα του αστυνομικού. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως η 34χρονη Καμερουνέζα δεν έμενε με τον γιο της, καθώς όπως σημείωσε, ο αστυνομικός ήταν αυτός που περιμάζεψε τη γυναίκα, όταν της έκαναν έξωση από το σπίτι της τον περασμένο Αύγουστο.

Στον ανακριτή

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα (4/10) ο κατηγορούμενος αστυνομικός, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα. Κατά πληροφορίες από το περιβάλλον του 40χρονου προκύπτει πως πρόκειται ν’ αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.