Ένας άνδρας 46 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Αρχοντική Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη σορό του άτυχου άνδρα εντόπισε η σύζυγός του, ενώ γίνεται λόγος παλιά εμπλοκή της οικογένειας σε βεντέτα.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας έκανε λόγο για: «Θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο βρέθηκε απογευματινές ώρες σήμερα (19/5) εντός του οχήματός του σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνης, 46χρονος ημεδαπός. Προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης».

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, οι Αρχές είχαν απορρίψει το ενδεχόμενο αυτοχειρίας, με βάση τα όσα είχαν εντοπίσει στο τόπο που σημειώθηκε το περιστατικό. Οι έμπειροι αξιωματικοί μιλούν για ξεκάθαρη ανθρωποκτονία.

βεντέτα
Φωτό Αρχείου

Σημειώνεται δε, πως ο 46χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τα τελευταία δύο 24ωρα, ενώ το όχημα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή. Αμέσως στο σημείο κατέφτασε τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και το ΕΚΑΒ, ενώ ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Από τα όσα έχουν προκύψει, ο 46χρονος φέρει τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο και καθίσταται σαφές πως μέσα από αυτό το σκηνικό δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο πέρα από εγκληματική ενέργεια.

Πηγές του intronews.gr σχολιάζουν τα όσα έχουν διαρρεύσει ως φήμες σχετικά με βεντέτα και απαντούν πως είναι αλήθεια ότι η οικογένεια είχε εμπλακεί σε πράξεις αντεκδίκησης, ωστόσο έχουν περάσει δύο δεκαετίες από το τελευταίο περιστατικό. Παράλληλα εμφανίζονται επιφυλακτικές για το αν το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί πράξη που έχει σχέση με βεντέτα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια των ερευνών και της προανάκρισης.

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)