Πολλαπλασιάζονται με πολύ ανησυχητικό ρυθμό τα περιστατικά ακραίου bullying, ξυλοδαρμών ακόμα και κλοπών στην Αττική με θύματα και θύτες που είναι ανήλικοι.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε στο Γαλάτσι, όταν 12χρονος που είχε βγει βόλτα με έναν 15χρονο φίλο του στη Λαμπρινή, δέχθηκε επίθεση από τρίτο άτομο, αρχικά λεκτική και εν συνεχεία σωματική. Το περίεργο δε είναι ότι το περιστατικό κατέγραφε σε βίντεο ο 15χρονος φίλος του θύματος.

Ο 12χρονος τόνισε στο MEGA, ότι του έστησαν παγίδα για να τον ξεφτιλίσουν και για να ανεβάσουν το βίντεο στα social media. Παράλληλα η μητέρα του θύματος, ανέφερε ότι αυτός που ξυλοκόπησε τον γιο της, πληρώθηκε από τον 15χρονο που βιντεοσκοπούσε. «Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει, έδωσε 1-2 σφαλιάρες στον γιο μου. Ο ένας τον χτυπούσε και ο υποτιθέμενος φίλος του βιντεοσκοπούσε.

Ολα αυτά έγιναν επί πληρωμής, ο δράστης θα έπαιρνε 50-70 ευρώ. Τον χτυπούσε με το δεξί του χέρι και το αριστερό του χέρι το είχε στην τσέπη του παντελονιού του, όπου ο 15χρονος σύμφωνα με όσα μου είπε ο γιος μου, είχε ένα μαχαίρι. Ούτε γειτονιά θα αλλάξω, ούτε σχολείο θα αλλάξω. Προσπαθούμε και εγώ και ο πατέρας του, να κάνουμε το καλύτερο για το παιδί. Ηταν τρομαγμένος, είχε πάθει σοκ».