Όσοι γνωρίζουν τον δράστη του Δροσερού, μιλούν για μία εκκεντρική προσωπικότητα, όχι όμως για έναν δολοφόνο. Η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη είναι ανάστατη μετά το έγκλημα, τα ξημερώματα της Κυριακής (19/3) στον οικισμό Δροσερό. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας άνδρας μπορεί να είναι τόσο αδίστακτος εκτελώντας τον συντοπίτη του μέσα στο σπίτι του θύματος, μπροστά σε όλη την οικογένεια.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για τον 37χρονο Ρομ είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ψηλά την οικογένεια, ακολουθώντας όμως έναν τρόπο ζωής ο οποίος είναι ασύμβατος με την ιδιότητα του οικογενειάρχη. Παρά το γεγονός πως έχει παιδιά, οι κόντρες με το «πειραγμένο» αυτοκίνητό του ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο. Μάλιστα είχε χτίσει φήμη στην περιοχή ως ο γρηγορότερος οδηγός στην περιοχή. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον προκαλούσαν μέσω βίντεο, με αντίστοιχα οχήματα για κόντρες στην ευρύτερη περιοχή. Εκείνος απαντούσε χωρίς δεύτερη σκέψη, είτε με βίντεο, είτε με την παρουσία του στους δρόμους. Στις πιο… κυριλέ εμφανίσεις του χρησιμοποιούσε μία Porsche Cayenne, την οποία φρόντιζε όμως να μη «λιώνει».

δράστη του Δροσερού

Παράλληλα ο εκκεντρικός τρόπος ζωής των Ρομά είναι γνωστός, ωστόσο προκαλούν αίσθηση τα ιδιαίτερα έπιπλα που επιδείκνυε ο ίδιος μέσα από τον πολύ «δυνατό» λογαριασμό του στο TikTok, τον οποίο ακολουθούν πάνω από 30.000 άτομα. Βαριά αντικείμενα καλυμμένα με χρυσό, ενώ βγάζουν μάτι τα neon φώτα στο σαλόνι του σπιτιού του.

δράστη του Δροσερού

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη του Δροσερού

Συνελήφθησαν χθες (19-3-2023) σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί 37, 18, 17 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι ανωτέρω δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 46χρονου σε οικισμό της Ξάνθης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας, μία γεμιστήρα και 24 φυσίγγια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.