Το γυναικείο και πρώην συγκρότημα των ‘90s, Spice Girls, ενδέχεται να πραγματοποιήσει reunion στο Φεστιβάλ  Glastonbury, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Melanie C. Το Glastonbury είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της μουσικής, το οποίο έχει διάρκεια πέντε ημερών και διεξάγεται στο Pilton της Αγγλίας.

Η Mel C μιλώντας στη Ranvir Singh αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο reunion, ενώ για το κατά πόσο θα γίνει πράξη στο Glastonbury, απάντησε πως θα είναι ένα πραγματικό όνειρο. Μάλιστα, σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν θα είναι όλα τα μέλη -μπηχτούλα για την Victoria Beckham – , η τραγουδίστρια είπε πως «μεταξύ μας, η κυρία Beckham θέλει πολύ να είναι».

Σημειώνεται πως το 2019, οι Spice Girls είχαν κάνει συναυλία, χωρίς όμως τη Victoria. Για εκείνη την ημέρα, η Melanie παραδέχτηκε πως ήταν ανατριχιαστική η αγάπη του κόσμου, που παρά τα χρόνια που το συγκρότημα έχει διαλυθεί, εξακολουθεί να έχει περάσει και σε επόμενες γενιές και να είναι ακόμα αγαπητές.

Από την άλλη, η Melanie μίλησε και για την περιοδεία της, η οποία αναβλήθηκε μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου. «Έχω ωστόσο κάποιες προγραμματισμένες συναυλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ελπίζω να μπορούν να γίνουν».

Φωτογραφία: Getty Images