Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται από το μεσημέρι της Παρασκευής (12/5) καθηγητές και μαθητές πασίγνωστου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος στα βόρεια προάστια. Ένα κορίτσι 15 ετών, έπεσε από τον γ’ όροφο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κόρη Αμερικανών αξιωματούχων της αντίστοιχης πρεσβείας των ΗΠΑ στη χώρα μας.

Σε ανύποπτο χρόνο, γύρω στο μεσημέρι και εν ώρα σχολικού ωραρίου, η 15χρονη υπό άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στον συγκεκριμένο όροφο και ξαφνικά βρέθηκε στο κενό. Αμέσως προκλήθηκε πανικός με τους καθηγητές να καλούν εσπευσμένα το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη νεαρή και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το παιδί δεν επανήλθε στη ζωή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι κίνησαν τις διαδικασίες των ερευνών. Ήδη έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν παραγγελθεί και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Πληροφορίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ημέρας τόνιζαν πως το κορίτσι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Οι γονείς της 15χρονης αναμένεται να καταθέσουν το Σάββατο (13/5). Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής είχε εννοηθεί η εμπλοκή αξιωματούχων της αμερικανικής πρεσβείας, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Τονίζεται πως το επικρατέστερο σενάριο είναι η αυτοχειρία, ωστόσο μέχρι το πέρας της διερεύνησης δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Photo credits: Shutterstock