Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας ένοπλος πυροβόλησε σε νοσοκομείο της Οκλαχόμα. Ο δράστης, ο οποίος περιγράφεται μόνο ως άνδρας οπλισμένος με τουφέκι, σκοτώθηκε επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν περίπου στις 5 το απόγευμα στο νοσοκομείο  του Αγίου Φραγκίσκου στην Tulsa», είπε ο αρχηγός του τοπικού τμήματος. Σε ανακοίνωσή του, το αστυνομικό τμήμα είπε ότι ο άνδρας μπήκε σε ένα κτίριο στην πανεπιστημιούπολη του νοσοκομείου το απόγευμα της Τετάρτης.

Η αστυνομία έλαβε κλήση ότι ένας άνδρας με τουφέκι βρισκόταν κοντά σε ιατρείο και όταν έφτασε στο σημείο σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης είναι νεκρός, αλλά δεν είναι σαφές εάν πυροβολήθηκε από την αστυνομία. Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ούτε το στόχευε κάποιο συγκεκριμένο άτομο ή ομάδα.

Ένας αξιωματικός που βρισκόταν μέσα στο κτίριο Natalie είπε στο Fox 23 Tulsa ότι ένας από τους νεκρούς φορούσε στολή γιατρού, ενώ οι άλλοι δύο φορούσαν ρούχα νοσοκόμων.

Η Tulsa, πόλη περίπου 411.000 κατοίκων, βρίσκεται 160 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την Οκλαχόμα Σίτι, την πρωτεύουσα της πολιτείας του αμερικανικού Νότου. Οι επιθέσεις με την χρήση όπλων αποτελούν ένα τεράστιο φαινόμενο στις ΗΠΑ, κάτι που καμία κυβέρνηση δεν είχε τη δύναμη να τις σταματήσει.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kasia Gallanio: Ποια ήταν η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ που βρέθηκε νεκρή

Τράπερ Trannos: Στους αστυνομικούς έλεγε ότι το πιστόλι είναι φίλου του, στα stories κοκορευόταν πως «ευτυχώς δε βρηκαν το δεύτερο»

Αυτοκτονία 50χρονου στη Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα-αράχνη, το κύκλωμα εκβιαστών και η υπόθεση Γεωργίας Μπίκα