Ο Πάνος Νάτσης φαίνεται να σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς η σορός του έφερε πολλαπλά κατάγματα στο σώμα και στο κρανίο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, και με βάση την ιατροδικαστική εξέταση. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές.

Πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά ήταν παλιό ή δεν ήταν δεμένο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο αναμένεται να δώσει παραπάνω πληροφορίες. Ο οδηγός του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Πάνου Νάτση, πάντως, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ,  όπως αποκάλυψε ο αδελφός του.

Ο αδελφός του οδηγού είπε στο δελτίο ειδήσεων του STAR: «Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό». Τον χαρακτήρισε ως «έναν άνθρωπο που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… Τι να σας πω; Είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος».

Σύμφωνα με τον οδηγό του φορτηγού, ο Πάνος Νάτσης «δεν πάτησε ποτέ φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του», τόνισε ο αδελφός του οδηγού. Ο Πάνος Νάτσης θα κηδευτεί αύριο στο νεκροταφείο Σχιστού, στις 3 το μεσημέρι.

Η σύντροφός του δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει την σορό

Η σύντροφός του, Διονυσία, δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη. Μάλιστα, κλήθηκε να αναγνωρίζει την σορό του 31χρονου ηθοποιού. Ο Άκης Δείξιμος, κοντινός φίλος της, αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όσα περνάει η Διονυσία τις τελευταίες μέρες. «Η Διονυσία, η κοπέλα του, είναι κολλητή μου φίλη, αυτό το διάστημα είμαι κι εγώ κοντά της. Πήρα την Διονυσία τυχαία τηλέφωνο να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο, μόλις την είχαν καλέσει για να αναγνωρίσει το πτώμα του Πάνου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει. Η αλήθεια είναι ότι τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του ουσιαστικά. Δυστυχώς, δεν αναγνωριζόταν…Ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν στο σπίτι τους. Νομίζω ότι η Διονυσία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του», σημείωσε ο Άκης Δέιξιμος.

https://www.youtube.com/watch?v=lUYYW85KUUg&feature=emb_title