Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του 31χρονου ηθοποιού, Πάνου Νάτση. Έτσι κι αλλιώς, κάθε απώλεια και δη νέου άνθρωπου, είναι ένα στενάχωρο γεγονός.

Ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου, ωστόσο παρά το γεγονός ότι είναι ένα θέμα που συζητιέται έντονα στα media και στην τηλεόραση, η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα για το τραγικό γεγονός.

Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» ο Σπύρος Μπιμπίλας, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας του έκανε μια άβολη ερώτηση. «Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει», ανέφερε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

«Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», συμπλήρωσε ο Λιάγκας, με τον ηθοποιό να λέει χαρακτηριστικά, «μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

https://youtu.be/4w3WGVmbtQQ

Πότε θα γίνει η κηδεία του Πάνου Νάτση

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη στην εκπομπή ‘Το Πρωινό’, η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια. Ο ηθοποιός επέστρεφε σπίτι του από πάρτι γενεθλίων, όταν συγκρούστηκε με όχημα που μετέφερε μπάζα, στο Μεταξουργείο. Η σύγκρουση ήταν τέτοια που ο ηθοποιός εκτοξεύθηκε μέτρα μακριά.

Όλη η παρέα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά τον αναπάντεχο χαμό του νεαρού ηθοποιού, αδυνατώντας να πιστέψουν πώς η νύχτα της Παρασκευής ήταν η τελευταία φορά που είδαν τον φίλο τους.

Γιώργος Καπουτζίδης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον Νάτση – «Ο Πάνος θα είναι στις ζωές μας»