Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο το νέο ότι ο ηθοποιός, Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα, εξαιτίας πρόσκρουσης της μηχανής του με διερχόμενο φορτηγό. Ηθοποιοί και συνεργάτες του, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κατιάνα Μπαλανίκα, ο Γιώργος Καπουτζίδης – με τον οποίο συνεργαζόταν αυτό το διάστημα – και η Δανάη Λουκάκη, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη θλίψη τους στο άκουσμα του θανάτου του.


Η Κατιάνα Μπαλανίκα βγήκε σε σύνδεση στην εκπομπή, Καλύτερα Δεν Γίνεται, και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Η ηθοποιός δήλωσε στην Ναταλία Γερμανού: «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ και περνούσαμε πολύ όμορφα. Πάνω στην άνοδό του 31 ετών… δεν μπορώ να το πιστέψω πραγματικά. Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω… Δεν χωνεύεται, δεν αντέχεται. Κάναμε πλάκες. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω»

Δύσκολες στιγμές ωστόσο περνάει και ο Γιώργος Καπουτζίδης αφότου έγινε γνωστός ο θάνατος του Πάνου Νάτση. Ο αδικοχαμένος ηθοποιός, επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στη νέα του σειρά.

Στην εκπομπή, Τι Λες Τώρα, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, παρουσιάστηκε όλο το χρονικό του τραγικού συμβάντος. Όπως αναφέρθηκε, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Επρόκειτο μάλιστα να συνεργαστούν στη νέα σειρά του, «Σέρρες». Η Κατερίνα Καραβάτου, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως κάλεσε τον Γιώργο Καπουτζίδη για να της επιβεβαιώσει αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο και δεν της απάντησε.

Νεκρός ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, Μαργαρίτα Μάτσα ανέφερε πως γνωρίζει από τον παραγωγό του θεάτρου, Πάνο Κατσαρίδη, ότι ο ηθοποιός είναι σε τραγική κατάσταση, αφού ο ίδιος τον ενημέρωσε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο συνάδελφο της με ένα σπαρακτικό μήνυμα και η Δανάη Λουκάκη.

Ανεβάζοντας, λοιπόν, μια σκοτεινή εικόνα με αστέρια στον ουρανό, η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Τώρα, αστέρι εκεί ψηλά γλυκέ μας, ακριβέ μας Πάνο».

Oι τελευταίες στιγμές του ηθοποιού – Στιγμιότυπα από το πάρτι της συναδέλφου του

Με τους συμπρωταγωνιστές του στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», βρισκόταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, στο σπίτι της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλια της, μετά το τέλος της παράστασης, ώρες πριν σκοτωθεί σε τροχαίο στο Μεταξουργείο.

Στα stories της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη στο Instagram καταγράφονται οι τελευταίες του στιγμές μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του.

Πάνος Νάτσης

Στη φωτογραφία, φαίνεται ο ίδιος μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, στο σπίτι της ηθοποιού, η οποία έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στην τελευταία της ανάρτηση.

Με μια μαύρη φωτογραφία, οι «Θεατρικές Σκηνές» ανακοινώνουν ότι οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», όπου έπαιζε ο ηθοποιός, στο θέατρο Ήβη, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.