Η είδηση ότι ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, «έφυγε» από τη ζωή, μετά από τροχαίο, τα ξημερώματα (6:30 η ώρα) του Σαββάτου, στο Μεταξουργείο, έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη. Ο άτυχος ηθοποιός γυρνούσε σπίτι του με τη μηχανή του από το σπίτι της φίλης και συμπρωταγωνίστριας του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, όπου είχε πάει για τα γενέθλιά της.

Επί της οδού Κεραμεικού, στη διασταύρωση με την οδό Δεληγιώργη συγκρούστηκε με ένα απορριματοφόρο το οποίο ερχόταν κάθετα. Στο σημείο δεν λειτουργεί φωτεινός σηματοδότης, υπάρχει όμως πινακίδα «Στοπ», αλλά κανένα από τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουσή τους.  Ο Πάνος Νάτσης φορούσε το κράνος του, ωστόσο δεν ήταν αρκετό, καθώς εκτινάχθηκε σε μεγάλη απόσταση και χτύπησε στο κράσπεδο. Ο 31χρονος είχε ήδη αρχίσει να χάνει πολύ αίμα από τη στιγμή που έπεσε από τη μηχανή, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Άνδρες της Τροχαίας έφτασαν στο σημείο απευθείας.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αθηνών ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο. Μπορεί να χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως το ατύχημα. Ο οδηγός του ιδιωτικού απορριματοφόρου, με καταγωγή από την Ιταλία, συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Έχουν ληφθεί αίμα και ούρα και θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ. Τοξικολογικές θα γίνουν και στον ηθοποιό.

Η Τροχαία εξετάζει και το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε οι αξιωματικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα της πορείας των δυο οχημάτων και των συνθηκών του τροχαίου. O Πάνος Νάτσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην καλλιτεχνική κοινότητα. Φίλοι του 31χρονου ηθοποιού σπεύδουν στο σημείο που έχασε τη ζωή του, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι.