Η 30χρονη λαίδη Κίτι Σπένσερ, ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, παντρεύτηκε τον 62χρονο δισεκατομμυριούχο Μάικλ Λιούις στη βίλα, Άλντο Μπραντίνι, στην Ρώμη. Επέλεξε να φορέσει πέντε διαφορετικά νυφικά για να σπάσει την μονοτονία. Η ημερομηνία που επέλεξε συμπίπτει με το Σαββατοκύριακο του Tu B’av, μια εβραϊκή γιορτή που θεωρείται ότι είναι η κατάλληλη μέρα για γάμους, τελετές δέσμευσης, ανανεώσεις όρκων ή προτάσεις, ενώ ο ίδιος ο Μάικλ Λιούς είναι Εβραίος.

Στο δείπνο πριν τον γάμο έγινε στην Galleria Del Cardinale, μια μπαρόκ αίθουσα, παραβρέθηκαν ονόματα όπως ο Ίντρις Έλμπα και η σύζυγός του Σαμπρίνα, ο Μαρκ Φράνσις Βαντέλι του «Made in Chelsea» και η ποπ σταρ Pixie Lott. Ψάθινες τσάντες γεμάτες με δώρα που έφεραν τα χρώματα της ιταλικής σημαίας στα λουριά και τη λέξη «baci», κεντημένη στο μπροστινό μέρος δόθηκαν στους VIP καλεσμένους, που διέμειναν στο Hotel de la Ville στη Ρώμη, το οποίο απέχει μόλις λίγα λεπτά από τα διάσημα Ισπανικά Σκαλιά. Αισθητή ήταν η απουσία του πατέρα της -και η τρίτη σύζυγός του, Κάρεν- από τη γαμήλια δεξίωση, λόγω ενός τραυματισμό στον ώμο.

Το νυφικό ήταν του οίκου Dolce & Gabbana, όπως και τα υπόλοιπα πέντε φορέματα που επέλεξε. Χρειάστηκαν έξι ολόκληροι μήνες για να το φτιάξουν. Έφερε ένα ιδιαίτερο σχέδιο δαντέλας, ψηλό λαιμό, μακριά μανίκια και φουσκωμένους ώμους. Θύμιζε αυτό που είχε επιλέξει η μητέρα της στον δικό της γάμο. Δεν φορούσε όμως την τιάρα των Σπένσερ που φορούσε η μητέρα της και η θεία της, πριγκίπισσα Νταϊάνα, στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Ο Domenico Dolce είπε: «Μας είπε ότι σκέφτηκε εμάς αμέσως και χαρήκαμε πάρα πολύ με αυτό».. Οι σχεδιαστές είπαν ότι έκαναν μόλις 4 πρόβες για το φόρεμα. «Μια από τις εμπνεύσεις ήταν σίγουρα η αγάπη της για την Ιταλία. Η Κίτι είναι ερωτευμένη με την πανέμορφη χώρα μας και την πλούσια ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό της».

Ο Stefano Gabbana είπε: «Αλλά είναι επίσης μια κοπέλα που είναι προσκολλημένη στην καταγωγή της, την Αγγλία, στην κληρονομιά της μεγάλης βικτοριανής εποχής. Και όπως όλοι οι Άγγλοι, έχει μεγάλο πάθος για όλα τα είδη των λουλουδιών. Για το κύριο, λοιπόν, φόρεμα, ήθελε να κρατήσει ένα αρκετά παραδοσιακό στυλ αλλά ταυτόχρονα ήθελε να έχει και μία διαχρονική γοητεία». Ο Dolce πρόσθεσε: «Ήταν πολύ φυσικό και αυθεντικό. Η λαίδη Κίτι Σπένσερ μας περιέγραψε το νυφικό των ονείρων της και προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξεις τις επιθυμίες της».

Δεν ήταν μόνο το νυφικό που έκλεψε τις εντυπώσεις. Όλες οι εμφανίσεις της είχαν κάτι το μοναδικό, με το τούλι και το μετάξι να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το βράδυ πριν από το γάμο, η Κίτι Σπένσερ φόρεσε ένα μπλε τούλινο φόρεμα και κάπα κεντημένα με λουλούδια, φτιαγμένα γι’ αυτήν από το οίκο μόδας Dolce & Gabbana. Μετά την κύρια τελετή, επέλεξε ένα μεταξωτό φόρεμα με διπλή οργάντζα ζωγραφισμένη στο χέρι και διακοσμημένη με λουλούδια και κρύσταλλα για την γαμήλια δεξίωση.

Ένα κοκτέιλ φόρεμα κεντημένο με ασημένιες και χρυσές χάντρες ήταν η τρίτη της επιλογή. Την Κυριακή, φόρεσε ένα μεταξωτό φόρεμα με διακοσμητικά ένθετα διακοσμημένα με πούλιες, λουλούδια απλικέ και διπλές κορδέλες. Ο γαμπρός από την άλλη, φορούσε ένα λευκό κοστούμι με μαύρο παπιγιόν.