Έβαλαν τα… καλά τους και βγήκαν τσάρκα. Όχι όμως για να διασκεδάσουν στο νησί της Μυκόνου, αλλά για να κάνουν τη δουλειά τους σε ένα, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ναρκοπάρτι, χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι.

Ο λόγος για δύο αστυνομικούς που βγήκαν… παγανιά του βράδυ της Κυριακής να ελέγξουν κάποιες πληροφορίες που είχαν σχετικά με αυτό το ναρκοπάρτι που διοργανωνόταν και πάλι στη Μύκονο και συγκεκριμένα σε βίλα στο νότιο κομμάτι του νησιού, κοντά στο αεροδρόμιο.

Οι δύο άνδρες αφού εντόπισαν το πολυτελέστατο κτίσμα, έκαναν κανονικά τους «πελάτες» και αφού κατέβαλλαν ο καθένας από 50 ευρώ μπήκαν στη βίλα και ανακατεύτηκαν με τον κόσμο. Μάλιστα οι διοργανωτές του ναρκοπάρτι τους φόρεσαν από ένα από τα γνωστά βραχιολάκια που λειτουργούν ως διακριτικά για την είσοδο και την έξοδό τους από τη βίλα.

ναρκοπάρτι

Καμία… διακριτικότητα στο ναρκοπάρτι

Δεν χρειάστηκε παραπάνω από λίγα λεπτά για να καταλάβουν οι δύο αστυνομικοί το τι γινόταν. Ανάμεσα στα πάνω από 150 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, παρέλαυναν ναρκωτικά για όλα τα γούστα. Δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και λίγη ώρα αργότερα μία ισχυρή αστυνομική δύναμη μαζί με τον εισαγγελέα βρέθηκαν στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μυστικοί αστυνομικοί διαπίστωσαν κινητικότητα λίγα λεπτά πριν την άφιξη των ενισχύσεων. Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές φαίνεται πως οι διοργανωτές είχαν «μάτια» περιμετρικά της βίλας και σύστημα ενδοεπικοινωνίας προκειμένου να εξασφαλίσουν πως θα ειδοποιηθούν ώστε να καλύψουν τις… πομπές τους.

Ποικιλία για όλα τα γούστα

Από τις έρευνες προέκυψε πλειάδα ναρκωτικών, για όλα τα γούστα, για όλα τα βαλάντια και βεβαίως διαθέσεις. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων ένας 37χρονος Έλληνας ο οποίος λογίζεται ως οργανωτής του πάρτι, ο οποίος άλλωστε είναι γιος πρώην αστυνομικού.

Κατά την έρευνα των Αρχών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων, 3 τσιγαριλίκια κάνναβης, 12 δισκία EXSTACY, 19 φιξάκια κοκαΐνης βάρους 38,7 γραμμαρίων, SHISA βάρους 1,4 γραμμαρίων, 6 μικροσυσκευασίες κάνναβης, βάρους 17,1 γραμμαρίων, δισκίο LSD, 9 μικροσυσκευασίες μεθαμφεταμίνης βάρους 13,7 γραμμαρίων, 5 φιξάκια 2CB βάρους 3,9 γραμμαρίων, αλλά και γουόκι τόκι προκειμένου οι διοργανωτές να επικοινωνούν μεταξύ τους, σε περίπτωση που εντόπιζαν κάτι ύποπτο. Απ’ ότι φαίνεται όμως, πιάστηκαν στον ύπνο.

Photo credits: Shutterstock