Σοκάρουν οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τους επτά συλληφθέντες που εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εξ αυτών, ελληνικής καταγωγής, είναι συγγενείς και μάλιστα πατέρας και γιος. Όπως τονίζεται οι δύο άνδρες φαίνεται πως ήρθαν σε επαφή με το νεαρό κορίτσι σε διαφορετικούς χρόνους, ενώ περαιτέρω πληροφορίες παραμένουν προφυλαγμένες ως επτασφράγιστο μυστικό κατά τη συνήθη πρακτική του τμήματος Ανηλίκων, για ευνόητους λόγους.

Θυμίζουμε πως στα χέρια των Αρχών βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης (1/6) βρίσκονται έπειτα από επιχείρηση του τμήματος Ανηλίκων, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, οι δύο προαναφερθέντες Έλληνες 48 και 20 ετών, δύο Πακιστανοί 52 και 36 ετών, δύο Μπαγκλαντεσιανούς 44 και 28 ετών, όπως και ένας Αλβανός 47 ετών.

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένες πηγές, τα εντάλματα σύλληψης προέκυψαν μετά και τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των ερευνών των ειδικών εγκληματολογικών εργαστηρίων, υπηρεσία η οποία εξέτασε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας και υπολογιστές των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Σημειώνεται ότι με αυτές τις συλλήψεις φτάνουν συνολικά στις 26 χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η 37χρονη μητέρα της 12χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».