Πολύ κοντά στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος που είχε προκαλέσει ερωτηματικά βρίσκονται οι Αρχές, καθώς έχουν στα χέρια τους και ανακρίνουν τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας στην Πάτρα.

Πρόκειται για την υπόθεση της οδού Μπουκαούρη και το σπίτι όπου εκτός από την 55χρονη, είχε δολοφονηθεί πριν από επτά χρόνια και η αδελφή της.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο tempo24.news, υλικό από κάμερες δείχνει τον ανιψιό της γυναίκας να βγαίνει από το σπίτι στους χρόνους που τελέστηκε η δολοφονία φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Στη συνέχεια ο ύποπτος πετά δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων, ενώ παίρνει μαζί του ακόμη μία την οποία πετά σε άλλο κάδο στο κέντρο της Πάτρας.

Πώς εντοπίστηκε

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή ύποπτο. Κι αυτό διότι πριν επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του και αδελφής του τωρινού θύματος.

Καταθέσεις συγγενικών του προσώπων οδήγησαν στη μετατροπή της κατηγορίας με αποτέλεσμα να αφεθεί τελικά ελεύθερος.

Άνδρες της Ασφάλειας Πατρών τον αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή κι όταν διαπίστωσαν πως λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια, Στα χέρια της αστυνομίας ο ανιψιός και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 55χρονης στην Πάτρα αναχωρήσει με υπεραστικό λεωφορείο κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην Κόρινθο αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, προερχόμενα ως επί το πλείστον από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι κατάφεραν να τον προσαγάγουν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και ανακρίνεται.

Αρνείται την κατηγορία

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες “πηγές” τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα.