Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, με την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου να απολογείται αύριο στην ανακρίτρια, για την κατηγορία σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα. «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακόμα, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, στράφηκε κατά του συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη. «Θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

Παράλληλα, εξετάζεται και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς, για να διαπιστωθεί εάν την εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά. Οι έρευνες θα επικεντρωθούν στο τί έγινε η περιουσία και τα μετρητά, που είχε στο σπίτι της η άτυχη γυναίκα.

«Η έρευνα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα πρόκειται να ξεκινήσει. Είναι μία έρευνα που μπορεί να δώσει διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, καθώς εκτός από το θάνατο των τριών παιδιών μπαίνει στο κάδρο και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς, που αν δεν έχει δολοφονηθεί, είχε οπωσδήποτε πέσει αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου.

Η Μαλένα και η Ίριδα είχαν την τύχη της Τζωρτζίνας

«Εκτίμηση των εισαγγελικών αρχών είναι ότι τα παιδάκια το πιθανότερο είχαν την τύχη της Τζωρτζίνας, δηλαδή βασανιστικό και φρικτό θάνατο από τη μάνα τους» αναφέρει η Ιωάννα Μάνδρου.

«Την τύχη της Τζωρτζίνας είχαν τα δύο αδέρφια της» εκτιμούν οι εισαγγελικές Αρχές Οι εκτιμήσεις των εισαγγελικών αρχών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, είναι πως τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα φαίνεται να είχαν την ίδια τραγική κατάληξη όπως της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι έρευνες έρχονται στην εισαγγελία της Αθήνας, και θα υπάρξει νέα ανάγνωση των τοξικολογικών καταθέσεων και των μαρτυρικών καταθέσεων του ιατρικού προσωπικού. Φαίνεται ότι «το κουβάρι θα ξετυλιχθεί» πριν από το Πάσχα, καθώς ο δρόμος των ερευνών έχει ανοίξει από τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της Τζωρτζίνας και τα στοιχεία είναι ακλόνητα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Πάτρα: Βρέθηκε δεύτερη ουσία στο αίμα της Τζωρτζίνας – Πώς επιδρά μαζί με την κεταμίνη

Ρουγκάλας: Γιατί θεωρεί έγκλημα και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη

Amazon: Νίκη για τους εργαζόμενους της – Το πρώτο συνδικάτο είναι γεγονός