Ένας 43χρονος, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (29/03), συνελήφθη στο Πέραμα επειδή φέρεται να ασέλγησε σε παιδί.

Μάλιστα, την ώρα που οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση μετά τη σύλληψη του 43χρονου, η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού μίλησε, την Πέμπτη (30/03) στο MEGA για το τι ακριβώς συνέβη.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα πέντε χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου, αυτή τη στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν, ούτε από την Αστυνομία ούτε σε κανέναν».

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα, η 6χρονη ήταν εμπύρετη. Ο 43χρονος, ιρακινής καταγωγής, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια. προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.

«Μου λέει “άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο”. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λανθασμένη φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε».

Η μητέρα πήρε, τελικά, την κόρη της από το σημείο και μαζί με το πατέρα της οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλουν μήνυση σε βάρος του.

Photo credits: Pixabay