Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη διακόπηκε λόγω της έντασης που σημειώθηκε με αφορμή τα όσα είπε χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας. Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει όσα είπε χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με σχέση που είχε συνάψει ο Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του.

«Σας διαψεύδει η κα. Νίνου» ανέφερε με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντά: «Τη διαψεύδω κι εγώ την κα. Νίνου». Τότε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη φώναξε ζητώντας τον λόγο, με την πρόεδρο να μην της δίνει το λόγο και να διακόπτει.

Την ίδια στιγμή, μια από τις καταγγέλλουσες, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που βρισκόταν στο ακροατήριο φώναξε: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!». Αφού διακόπηκε η διαδικασία, άτομα από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπιλα «Φίδι! Φίδι! Εσυ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!», με εκείνον να απαντά: «Ντροπη! Ντροπη! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!».

Η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, στην συνέχεια αμφισβήτησε την αξιοπιστία του μάρτυρα, δείχνοντας συνέντευξή του, που έλεγε ότι ο ηθοποιό βρίσκεται στη φυλακή. Ο Σπύρος Μπιμπίλας τότε άρχισε να φωνάζει και να αποκαλύπτει ότι την Παρασκευή συναντήθηκε μαζί της και του έκανε το τραπέζι, σύμφωνα με το protothema.

«Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου; Με κάλεσε και μου έκανε το τραπέζι. Μου παρήγγειλε φαγητά και πάστες και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία, ενώ εγώ δεν ήθελα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΣΕΗ, βγάζοντας λαχεία από το παντελόνι του.

Η Κική Πακιρτζίδου, υποστήριξε ότι τον κάλεσε προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται στα ΜΜΕ το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη. Τότε της πέταξε τα λαχεία και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα.

Κατά την άφιξή του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, του συνέβη κάτι μη αναμενόμενο. Αν και τα ξεσπάσματα έξω από το δικαστήριο είναι πλέον συνηθισμένα, οι αγκαλιές στον ηθοποιό είναι κάτι αξιοσημείωτο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βιβής Μπουγιούρα και τα πλάνα στην εκπομπή “Happy Day”, μια αθίγγανη εξέφρασε τον θαυμασμό της στο πρόσωπό του.

Την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά με τους αστυνομικούς για να μπει στην αίθουσα για τη δίκη, μια γυναίκα τον πλησίασε, του είπε κάτι, τον αγκάλιασε και τον φίλησε.  Ο Πέτρος Φιλιππίδης σάστισε και πήγε να απομακρυνθεί από τη γυναίκα. Τελικά ανταπέδωσε την χειρονομία και απάντησε στην γυναίκα, που φαίνεται να τάσσεται υπέρ του. Του είπε επίσης ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ του αν της το ζητήσει.

τσιγγάνα φιλάει τον Φιλιππίδη