Στην Ουκρανία συρρέουν οι δημοσιογράφοι των διεθνών μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να καλύψουν την κατάσταση στην χώρα, ειδικά μετά τον αναβρασμό που επικρατεί από χθες το βράδυ. Ωστόσο, φαίνεται πως ένας ανταποκριτής τους Associated Press, έχει κερδίσει ήδη τον κόσμο που θέλει να ενημερωθεί.

Κι αυτό γιατί ο Philip Crowther συνδέεται ζωντανά με έξι τηλεοπτικούς σταθμούς, σε διαφορετικές χώρες. Ο ίδιος μιλάει εξαιρετικά έξι γλώσσες, επομένως ενημερώνει με τον καλύτερο τρόπο το κοινό του κάθε σταθμού.

Ουκρανική κρίση: Γιατί το Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ αποτελούν στόχο για τον Putin;

Ο Philip ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, το οποίο γρήγορα έγινε viral, με πάνω από 4 εκατομμύρια views. Εννοείται πως στα σχόλια τον αποθεώνουν και πως θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε, αφού ο δημοσιογράφος μιλάει όλες τις γλώσσες εξαιρετικά.

Ο Βρετανο-γερμανο-λουξεμβουργιανός δημοσιογράφος ξεκινάει με ρεπορτάζ στα αγγλικά, και μετά περνάει στα λουξεμβουργιανά, τα ισπανικά, τα πορτογαλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά.

Ο Philip Crowther ζει στην Ουάσινγκτον και ειδικεύεται στο πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ, ενώ έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου ως ανταποκριτής για διάφορα μέσα. Το σίγουρο είναι πως μείνει γνωστός από την κάλυψη του για την ουκρανική κρίση.

Με πληροφορίες από Huffington Post