Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τον Πήλιο με αφορμή τον θάνατο της Γερμανίδας τουρίστριας, ο οποίος δεν οφειλόταν σε παθολογικά αίτια, όπως ήταν η αρχική εκτίμηση, αλλά σε ανθρωποκτονία, όπως αποκάλυψε η νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της.

H Eισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα, ενώ η υπόθεση της εξιχνίασης της ανθρωποκτονίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η ΕΛΑΣ προσανατολίζεται ότι έχει να αντιμετωπίσει ένα έγκλημα στο Πήλιο. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν πως η αστυνομία φέρεται να θεωρεί ότι υπήρχε δράστης, ο οποίος είχε μελετήσει αναλυτικά το σχέδιό του.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Alpha η εκδοχή ότι ο θάνατος της γυναίκας ήρθε μετά από άσκοπο πυροβολισμό «αδυνατίζει» κι αυτό διότι η σφαίρα θα έπρεπε να πέσει από τον αέρα πάνω στο θύμα.

Στην περίπτωση της Γερμανίδας, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι, η σφαίρα βρήκε από κάτω προς τα πάνω την 58χρονη και ο δράστης τη σημάδευε από κρυφό σημείο.

Προβληματισμένοι φαίνονται οι Έλληνες αστυνομικοί, με το γεγονός ότι ενώ ο σύζυγος του θύματος φέρεται -σύμφωνα με μαρτυρίες- να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά στην ΕΛ.ΑΣ. και πάντα χρησιμοποιεί διερμηνέα.

Ο σύζυγος της 58χρονης χαρακτηρίζεται «πανέξυπνο άτομο» και παραμένει στο κάδρο των ερευνών, ενώ χθες οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για νέα κατάθεση σχετικά με τη δολοφονία στο Πήλιο.

Ακόμα ένα στοιχείο που απασχολεί τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο θάνατος της 58χρονης επήλθε από μία σφαίρα (γι’ αυτό εξετάζουν το ενδεχόμενο να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα) και γι’ αυτό θέλουν να ψάξουν ξανά το σπίτι, μήπως υπάρχει κάτι ακόμα που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή τους.

Σύμφωνα με το Mega, σε απομακρυσμένο και ερημικό σημείο βρίσκεται το σπίτι όπου διέμενε η 58χρονη με τον σύζυγό της, ενώ δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας για να εξακριβωθεί εάν κάποιο άτομο έστησε καρτέρι στο θύμα, πυροβολώντας πισώπλατα.

«Περνούσε από εδώ κάθε μέρα, τι κάνετε, πώς είστε, πολύ καλή οικογένεια», λένε οι γείτονες. Τόσο η κατάθεση του συζύγου της όσο και των γειτόνων δε φαίνεται να ρίχνουν «φως» στα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλίνας, Κωνσταντίνος Γκουτζίνης, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ, ανέφερε πως ήταν μία οικογένεια ήσυχη και δεν αντιμετώπιζε με κανένα προβλήματα.

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καν, ότι υπήρχε άνθρωπος που μπορούσε να στρέψει πιστόλι σε αυτή την οικογένεια, αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κυκλοφορεί ένας δολοφόνος ανάμεσά μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας.