Ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (2/3) ο Φίλιππος Ντόβας. Ο λόγος για τον οδοντοτεχνίτη ο οποίος έχει διατελέσει διαιτητής επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου και δη της Α’ Εθνικής.

Σημειώνουμε πως ο 60χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής και πιο συγκεκριμένα για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε όσα είχε περιγράψει δημοσίως, σε εκπομπή του OPEN. Τόνισε στην ανακρίτρια πως γνώριζε προσωπικά την οικογένεια της 12χρονης. Πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα βοηθούσε και συμβούλευε το κορίτσι και πως γνώριζε για την κάκιστη οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Για ακόμη μία φορά αρνήθηκε τις κατηγορίες και υπογράμμισε πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Πολλώ δε μάλλον με τα όσα έχουν καταγγελθεί και καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, ο 60χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές. Γίνεται σαφές πως έκριναν πως υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να έχει τελέσει το παραπάνω αδίκημα.

Ο πρώην διαιτητής και η νέα παράταση για τον Μίχο

Μετά από αυτή την εξέλιξη και την προφυλάκιση του διαιτητή, ήταν η σειρά του Μίχου για ν’ απολογηθεί. Παρά την κατεπείγουσα κλήση της ανακρίτριας για εξέταση του περιβόητου 53χρονου, εκείνος ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί συμπληρωματικώς.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 6 Μαρτίου, όπως αρχικώς είχε οριστεί.