Πυροβολισμοί έπεσαν στο κέντρο της Αθήνας γύρω στις 14.50, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών. Από το αιματηρό περιστατικό  ένα άτομο έχει τραυματιστεί, καθώς φέρει τραύματα σε κεφάλι και σώμα. Στο σημείο έσπευσαν έγκαιρα δυνάμεις της αστυνομίας κι αποκλείστηκε από αστυνομικούς ενώ βρέθηκαν τρεις κάλυκες.

Ο τραυματίας θα διακομισθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ΕΚΑΒ. Αναμένεται να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη από τις έρευνες που διενεργούνται. Μάλιστα γίνεται λόγος για ακόμη έναν τραυματισμό από πυροβολισμούς στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας. Είναι πιθανό τα δύο περιστατικά να συνδέονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ένα άτομο ηλικίας 22 και 27 ετών, με πυροβόλο όπλο τραυμάτισε δύο άνδρες. Ο ένας από τους δύο τραυματίες έφυγε από το σημείο. Είναι εκείνος που εντοπίστηκε λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είναι τραυματισμένος στον ώμο, ωστόσο δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Το άλλο θύμα, όμως, είναι 30 ετών και φέρει τραύματα στη γνάθο και την κοιλιακή χώρα. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο. Η ταυτότητά του δεν έχει εξακριβωθεί.

Σε βίντεο, που δημοσιεύει το protothema.gr, ο δράστης φαίνεται να τρέχει για να διαφύγει μετά τους πυροβολισμούς. Τα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο είναι κουρδικής καταγωγής.

https://www.youtube.com/watch?v=NI6D56DXlic&feature=emb_title

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ryanair: «Πτήση χωρίς επιστροφή» από την Ελλάδα για την χειμερινή σεζόν – Οι λόγοι που φεύγει από την χώρα

Θήβα: Παιδιά 5 και 7 ετών τραυματίστηκαν σε συμπλοκή Ρομά – Έπεσαν πυροβολισμοί στον καταυλισμό

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα: Ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση της – «Αν χρειαστεί θα πάω στα ευρωπαΐκά δικαστήρια»