Μια γυναίκα που φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τον R Kelly είπε ότι είναι αρραβωνιασμένη μαζί του και ισχυρίζεται ότι «δεν είναι τέρας», σε μια επιστολή που έστειλε πριν από την καταδίκη του για sex trafficking. Η Joycelyn Savage έγραψε την επιστολή στη δικαστή Ann Donnelly πριν του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 30 ετών, στην οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν «ένα απίστευτο άτομο» και επέμενε ότι «δεν ήταν το θύμα».

Οι ισχυρισμοί ότι κακοποιούσε τη Savage κυκλοφόρησαν το 2019. Κατηγορούσαν τον τραγουδιστή ότι την άφησε έγκυο και την ανάγκασε να κάνει αμβλώσεις δύο φορές.  Ωστόσο, ένα μήνα μετά την απαγγελία των κατηγοριών, η γυναίκα  ισχυρίστηκε ότι δεν την ανάγκασε ποτέ να κάνει έκτρωση και ότι ένας απατεώνας ήταν ο υπεύθυνος. Η Savage ζούμε μαζί του από το 2015 και συνεχίζει να τον στηρίζει.

Στην επιστολή της, η Savage είπε: «Το όνομά μου είναι Joycelyn Savage και είμαι η αρραβωνιαστικιά του Robert Kelly. Γράφω αυτή την επιστολή για να υποστηρίξω τον Robert πριν από την καταδίκη του, ώστε να εξηγήσω στο δικαστήριο ότι δεν είμαι το θύμα που με παρουσίασε η κυβέρνηση».

Η 26χρονη συνέχισε λέγοντας ότι η σχέση ήταν «καταπληκτική», με πολλά συναισθήματα και ήταν «βαθιά ερωτευμένοι». «Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Λατρεύει τη μουσική του και είναι πολύ παθιασμένος με αυτό. Είναι εξωστρεφής και πολύ γενναιόδωρος. Πάντα παίρνει όποια ευκαιρία μπορεί για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Είναι πολύ αποφασισμένος και επικεντρωμένος στους στόχους του, και τα πράγματα που έχουν ειπωθεί για αυτόν, με εμένα και άλλες γυναίκες να κρατούνται παρά τη θέλησή μας είναι απολύτως αναληθή. Είναι το εντελώς αντίθετο από το ποιος είναι και πώς είναι η σχέση μου με τον Robert».

Πάντως η οικογένειά της, που δεν είχε επαφή μαζί της εδώ και αρκετά χρόνια, ισχυρίζεται ότι της έκανε πλύση εγκεφάλου. Όταν η Savage ισχυρίστηκε για πρώτη φορά ότι οι ισχυρισμοί είχαν γίνει από έναν απατεώνα, η οικογένειά της εξέφρασε την θλίψη της, λέγοντας ότι ήθελαν να ακούσουν την πραγματική της ιστορία χωρίς να επηρεάζεται από τον τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Jill Biden: Παρομοιάζει τους Λατίνους με τάκος και προκαλεί αντιδράσεις

Τέξας: Έγκυος «έφαγε» κλήση επειδή οδηγούσε σε λωρίδα για πάνω από 2 επιβάτες

Uber Files: Τεράστιο σκάνδαλο μετά τη διαρροή εγγράφων – Δωροδοκίες και βοήθεια από Macron και εκβιασμοί στον Biden