Το φετινό καλοκαίρι θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο, ακόμα και από το περσινό που τα κρούσματα ήταν πολύ πιο λίγα συγκριτικά με φέτος, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε. Σίγουρα οι περισσότεροι επιλέγουν τις διακοπές τους στα νησιά, ωστόσο ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, η ταλαιπωρία είναι δεδομένη.

Καθυστέρηση λίγο πριν το πλοίο για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ράπιντ τεστ τόσο στο πήγαινε όσο και στο γύρνα και γενικά τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού υπάρχουν νησιά που βρίσκονται πολύ κοντά στο κόκκινο και «απειλούνται» με μίνι lockdown όπως συνέβη με τη Μύκονο. Προφανώς, αρκετοί δεν επηρεάζονται από τις συνθήκες και παίρνουν το ρίσκο να ταξιδέψουν προς Κυκλάδες, με τη Μήλο να βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις.

https://www.intronews.gr/anoixe-i-mykonos-ta-nisia-pou-vriskontai-ligo-prin-to-kokkino

Το όμορφο νησί έχει ρεκόρ κρατήσεων, με τη πληρότητα στα καταλύματα να αγγίζει το 93%. Κάτι αντίστοιχο, συνέβη και πέρισυ. Σε γενικές γραμμές,η Μήλος δεν δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους επισκέπτες της, ενώ δεν βρίσκεται ανάμεσα στα νησιά που έχουν υψηλό αριθμό κρουσμάτων.

Μετά τη Μήλο, η Κύθνος, η Τήνος και η Αμοργός είναι τα επόμενα νησιά που επιλέγουν οι περισσότεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

https://www.intronews.gr/kythnos-o-logos-pou-kanei-thrafsi-ta-teleftaia-2-kalokairia-iounio-kai-ioulio

Φωτογραφία: Unsplash