Μόλις πέρσι, το 2020, η Rihanna είχε βρεθεί στη λίστα του Forbes με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες. Τώρα, είναι και η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στην παγκόσμια μουσική σκηνή, καθώς και η δεύτερη πιο πλούσια στον χώρο της ψυχαγωγίας, μετά την Oprah Winfrey που έχει κατακτήσει την κορυφή.

Αναφορικά με το Forbes, η περιουσία της Riri φτάνει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό έχει προκύψει από την μουσική της και μετά από τον τομέα της ομορφιάς και της ομορφιάς. Συγκεκριμένα, από τη Fenty Beauty, που δημιούργησε το 2017 με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH, κέρδισε 1,4 δις δολάρια, ενώ από το brand εσωρούχων, Savage x Fenty, 270 εκατ, δολάρια.

Η Rihanna έχει εκμεταλλευτεί πλήρως την παρουσία της στα social media, γνωρίζοντας τη δύναμη που έχουν, έχοντας μάλιστα 101 εκατομμύρια followers, εξού και έγινε η πιο επιτυχημένη επιχειρηματίας. Σημειώνεται, πάντως, πως τον περασμένο Φεβρουάριο η σταρ και η LVMH επιβεβαίωσαν στο Forbes ότι πέφτουν οι τίτλοι τέλους στο άλλο επιχειρηματικό εγχείρημά τους, τον οίκο Fenty με ρούχα και αξεσουάρ πολυτελείας. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε το 2019, αλλά επλήγη από την πανδημία και κυκλοφόρησε την τελευταία συλλογή τον Νοέμβριο του 2020.