Η βασιλική οικογένεια δεν διανύει και τις πιο φωτεινές τις ημέρες. Εκτός από το ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan, που αποκάλυψαν τις δύσκολες ημέρες που βίωσαν στο Παλάτι, τόσο από την οικογένεια όσο και από τον βρετανικό Τύπο, στο προσκήνιο βρίσκεται ξανά η σχέση του William με την Rose Hanbury. Λέγεται πως ήταν η ερωμένη του και πως το Παλάτι «θυσίασε» την Meghan προκειμένου να κουκουλώσει αυτή την ανάρμοστη σχέση.

Αν αυτό ισχύει, έχει μια βάση. Το Παλάτι δεν θα άφηνε εκτεθειμένο τον William, μιας και είναι ο επόμενος για τον θρόνο, μετά τον Κάρολο. Και είναι πολλά τα σκάνδαλα για να μπορέσει να τα μαζέψει η αλήθεια είναι.

Το όνομα της Rose Hanbury δεν είναι άγνωστο για τους Βρετανούς. Το 2019 το περιοδικό Ιn Touch είχε αποκαλύψει τον ερωτικό δεσμό του William μαζί της, την ώρα που η Kate Middleton βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σαφέστατα και το δημοσίευμα διαψεύστηκε από το Παλάτι, αλλά το περίεργο ήταν πως οι κολλητοί William και David (ο σύζυγος της Rose), σταμάτησαν οποιαδήποτε επαφή.

Rose Hanbury

Το ζήτημα μετά από λίγο καιρό ξεχάστηκε εντελώς. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, που ένας λογαριασμός στο Instagram, ονόματι @Deuxmoi, έγραψε πως «αυτή η εξωσυζυγική σχέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και είναι θέμα προς συζήτηση σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο. Σε ένα πρόσφατο media πάρτι, μάθαμε ότι ο αληθινός λόγος πίσω από την απιστία είναι η προτίμηση του πρίγκιπα για ειδικά σεξουαλικά παιχνίδια».

Μετά από αυτά, δημιουργήθηκε ένα hashtag για τον πρίγκιπα της Ουαλίας, το #prince_of_pegging. Pegging είναι μια ερωτική πρακτική κατά την οποία η γυναίκα αποκτά τον ενεργητικό ρόλο στο σεξ μ΄έναν άνδρα χρησιμοποιώντας ερωτικά βοηθήματα. Οι κλασσικοί ρόλοι ανάμεσα στο ζευγάρι αντιστρέφονται και η γυναίκα αποκτά τον ενεργητικό ρόλο ενώ ο άνδρας τον παθητικό.

Rose Hanbury

H Rose ήταν η γυναίκα που βοήθησε τον William σε αυτές τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Η 37χρονη, πριν παντρευτεί τον 23 χρονια μικρότερο μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ, φίλος του William, ήταν ένα καθαρόαιμο party animal. Ήταν επίσης μοντέλο και προέρχεται από αριστοκρατική οικογένεια, η οποία ήταν πολύ κοντά με την βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, η Rose ήταν μία από τις υποψήφιες νύφες για τον William, αλλά την έφαγε στη στροφή η Kate.

Σε όλο αυτό το παρασκήνιο, ήρθε να προστεθεί και η χθεσινή ανάρτηση δημοσιογράφου της Wall Street Journal, πως το παλάτι προκειμένου να καλύψει την εξωσυζυγική σχέση του William, έστρεψε τον Τύπο προς την Meghan. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«O αληθινός λόγος πίσω από την απιστία του William με τη Rose Hanbury είναι η προτίμηση του πρίγκιπα για λίγο pegging, καθώς η γυναίκα του έχει συντηρητικές ιδέες, για να του το παρέχει. Όσο για την Kate, δεν δείχνει να την ανησυχεί και προτιμά ο σύζυγός της να στρέφεται αλλού για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες. Όσο τουλάχιστον τα πράγματα δεν περιπλέκονται συναισθηματικά».

Διαβάστε ακόμη: Σωρηδόν οι καταγγελίες εις βάρος του Jeremy Clarkson για το κείμενο μίσους προς τη Meghan Markle – Απέναντί του και η κόρη του

Πάντως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Διότι η σχέση δεν ήταν απλά μάλλον ένα κίτρινο θέμα να κρεμαστεί στα μανταλάκια, μιας και βρετανός γευσιγνώστης των London Times και τηλεπερσόνα Τζιλς Κόρεν έγραψε στο twitter «Ναι καλέ, έχουν σχέση. Δεν διάβασα το δημοσίευμα αλλά ξέρω για την σχέση τους. Ολοι το ξέρουν, μωρά μου, ακόμα και εμείς οι εβραίοι. Αν και εγώ είμαι αριστοκράτης εβραίος, αν κάτι τέτοιο υπάρχει».