Την δική του οπτική στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας δίνει ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας. Μετά την είδηση της σύλληψης της 33χρονης μητέρας των νεκρών τριών κοριτσιών για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, δημιουργούνται ερωτήματα και για άλλον έναν μυστήριο θάνατο στο περιβάλλον του ζευγαριού, αυτού της σπιτονοικοκυράς τους.

Οι Αρχές έχουν βάλει κάτω από το μικροσκόπιο και τον θάνατο της 69χρονης που είχε παραχωρήσει ένα από τα διαμερίσματα της στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Από ότι φαίνεται η γυναίκα αυτή είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον 30χρονο ο οποίος μάλιστα έκανε τα ψώνια και άλλες δουλειές της. Ταυτόχρονα, η είδηση ότι ο Δασκαλάκης εργαζόταν σε φαρμακευτική εταιρία κάνει ακόμη πιο περίπλοκη την υπόθεση, αφού οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν πως και από ποιον προμηθεύτηκε η Πισπιρίγκου την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης που χορήγησε στην 9χρονη κόρη τους.

Ο Χρήστος Ρουγκάλας αναφέρθηκε στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Όπως είπε υπάρχουν πολλά θολά σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για εμπλοκή του ζευγαριού.

Το μνήμα στο οποίο φέρεται να έχει ταφεί έχει ενοικιαστεί για 3 έτη και το έχει πληρώσει ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τον Ρουγκάλα. Εκεί, πάνω σε σταυρό, είναι γραμμένα τα εξής: «Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 – 9 – 2020», που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς, την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της. Ωστόσο, στο μνήμα υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου άνδρα ίσως για να παραπλανηθούν τυχόν μακρινοί συγγενείς που θα ήθελαν να διεκδικήσουν την περιουσία της.

Όπως τόνισε επίσης δεν υπάρχει πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, λέγοντας πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος, υποστηρίζοντας όμως ότιη γυναίκα ήταν σε καροτσάκι, είχε προβλήματα κινητικότητας, αλλά όχι καρκίνο. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είπε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε καρκίνο και μάλιστα πέθανε λόγω αυτού. «Δεν έπαιρνε ούτε ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουγκάλας.

Μάλιστα, όπως τόνισε υπήρχε η πληροφορία πως έχει αποτεφρωθεί η γυναίκα κατόπιν αιτήματός της επειδή ήταν άθεη αλλά δεν υπάρχει κανένα έγγραφο στην Πάτρα που να πιστοποιεί την αποτέφρωση. Επίσης, αν έχει αποτεφρωθεί, όπως ενδεχομένως ζήτησε, δεν θα μπορούσε να ταφεί. Η συνθήκη αυτή καθίσταται πολύ βολική για κάποιον που θα ήθελε να εξαφανίσει τα ακριβή στοιχεία του θανάτου της.

Επίσης, φέρεται το ζευγάρι να είχε προστριβές μαζί της καθώς της χρωστούσαν πολλούς μήνες ενοικίων.

Τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να πούλαγε τα πράγματα της σπιτονοικοκυράς λίγες μέρες μετά τον θάνατό της, παριστάνοντας την ανιψιά της. Είχε πει πως πρόκειται για ακριβές αντίκες, σύμφωνα με συνομιλίες της στο Facebook με πιθανούς αγοραστές, όπως παρουσιάστηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Δείτε ακόμη στο intronews.gr:

Υπόθεση Πισπιρίγκου – Το «κυνήγι μαγισσών» και η υποκρισία του οργισμένου όχλου

Πάτρα: Βρέθηκε δεύτερη ουσία στο αίμα της Τζωρτζίνας – Πώς επιδρά μαζί με την κεταμίνη

Πάτρα: Τα στοιχεία της δικογραφίας που «προδίδουν» την Πισπιρίγκου – Η «προφητική» της ατάκα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα