Ενοχλημένη με τον Μάνο Δασκαλάκη δηλώνει και πάλι μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει απασχολήσει πολύ την επικαιρότητα τους τελευταίους 2 μήνες αφού οι τρεις κόρες που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, έφυγαν από την ζωή υπό μυστήριες συνθήκες.

Αφού η ίδια έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ο 30χρονος Μάνος ζητά test DNA καθώς αμφισβητεί το κατά πόσον είναι τελικά ο βιολογικός πατέρας των δύο άλλων κοριτσιών.

Η 33χρονη μητέρα δήλωσε ανοιχτά πως ενοχλήθηκε με την κίνηση αυτή του εν διαστάσει σύζυγού της, ο οποίος μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες στεκόταν ακόμη στο πλάι της. Θα δεχτεί, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, το test πατρότητας αλλά θα απαντήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς θεωρεί ότι «θίγει την μνήμη των παιδιών». 

Ταυτόχρονα, η προφυλακισμένη δηλώνει ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τον τρόπο που χειρίζονται τα ΜΜΕ την υπόθεση.

Όσο για τον θάνατο τον άλλων δύο κοριτσιών, ο δικηγόρος της ανέφερε μέσω του ΣΚΑΙ πως η διαδικασία βρίσκεται σε στάδιο αναμονής ενώ για την Ίριδα φαίνεται να δικαιολογεί τα σημάδια στο πρόσωπό της και την ερυθρότητα έγιναν εξαιτίας μιας δερματίτιδας που είχε υποστεί και για την οποία έπαιρνε και αγωγή.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι: «Έχουμε συγκεκριμένα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουμε ενώπιον των Αρχών».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Σαϊντού Καμαρά: Έγινε δεκτό το αίτημα του από την Αρχή Προσφύγων

Οι 6 Ρώσοι ολιγάρχες που έχουν πεθάνει υπό μυστήριες συνθήκες το 2022

Κίνα: «Πυρά» κατά του ΝΑΤΟ – «Ανακάτεψε την Ευρώπη, προσπαθεί τώρα να ταράξει την Ασία»