Χαμός έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο με σκοπό να την αποδοκιμάσει και να τη λιντσάρει. Αρχικά, σκόπευαν να την πάνε στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, αλλά επέλεξαν του Κορυδαλλού  γιατί είναι πιθανόν η κατηγορούμενη να κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις, καθώς ξεκινά έρευνα για το θάνατο και των άλλων δύο παιδιών, αλλά και για την ασφάλειά της.

Ακόμα, ήταν ανεπιθύμητη στις κρατούμενες στον Ελαιώνα, οι οποίες είχαν απειλήσει ότι θέλουν να την βλάψουν. Για τον λόγο αυτό, την μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένο κελί που βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας. Βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση για να μπορεί με ασφάλεια να βλέπει τον δικηγόρο της και προαυλίζεται μόνη της. Ακόμα, όταν θα θέλει να πάρει τηλέφωνο, θα φροντίζουν να είναι διαθέσιμο για εκείνη.

Σύμφωνα, όμως, με το δελτίο ειδήσεων του Mega, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού επικρατεί τεράστια αναστάτωση, ενώ επί τόπου βρίσκονται εισαγγελέας και γιατρός. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλον σωφρονιστικό ίδρυμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πισπιρίγκου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ακόμα αναρωτιέται γιατί μπήκε φυλακή, κλαίει και ισχυρίζεται ότι είναι αθώα. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο αναρρωτήριο, αν και δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες πως χτύπησε το κεφάλι της.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Μπούτσα: Μπορεί η θηριωδία να «ταράξει» τη συνείδηση της Δύσης;

Ουκρανία: Γονείς γράφουν τα στοιχεία των παιδιών τους στην πλάτη τους σε περίπτωση που χαθούν

Διονύσης Σαββόπουλος για Ουκρανία: «Οφείλουμε να κατονομάζουμε τον βομβαρδιστή»