Βαρύ παρελθόν έχει ο 71χρονος που σκότωσε στην Σαλαμίνα την 43χρονη, Γεωργία με τον ισχυρισμό ότι τον απατούσε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο 71χρονος, ο οποίος αύριο θα βρεθεί ενώπιον ανακριτή, είχε προγενέστερη καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία, αλλά δεν εξέτισε ποτέ την ποινή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o συγκεκριμένος άνδρας είχε καταδικαστεί το 2019 για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή. Η υπόθεση ξεκινά το 2013 όταν η τότε σύντροφός του απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε τον άνδρα για ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δεν συνελήφθη. Η δίκη έγινε το 2019. Ο ίδιος δικάστηκε ερήμην με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε 1,5 χρόνο φυλακή για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.

Ωστόσο, η απόφαση δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς αφενός ο άνδρας δεν προσήλθε ποτέ στο δικαστήριο, αφετέρου άλλαξε ταυτότητα το 2009 δηλώνοντας μάλιστα διαφορετικά ονόματα πατρός και μητρός αλλά, περίεργο πώς, στο δικαστήριο δικάστηκε με τα παλιά στοιχεία ταυτότητας.

«Την βρήκα και την ξέκανα!»

Συγκλονιστική η μαρτυρία της φίλης του θύματος που επικοινώνησε με τον 71χρονο λίγες ώρες μετά τον φόνο της 43χρονης. «Την βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα μπαμ μπαμ μπαμ. Το άδειασα τελείως», φέρεται να είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο 71χρονος μετά από κλήση που δέχθηκε από την φίλη του θύματος. «Αδελφάκι μου νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω ένα όπλο μαζί μου ένα 45αρι κι έξι, επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή», κατήγγειλε ότι της είπε η φίλη του θύματος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθεια με την Ζήνα».

Photo credits: Eurokinissi