Άρες… μάρες έλεγε ο 63χρονος Στ.Κ., το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου της Κορίνθου. Ο 63χρονος που κατηγορείται εν πρώτοις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, βρίσκεται στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας, καθώς έχει αναγνωριστεί από τη 12χρονη του Κολωνού, ως ένας από τους βιαστές της.

Ταυτόχρονα όμως, το περασμένο Σάββατο είχε συλληφθεί για την απόπειρα αποπλάνησης μίας 14χρονης κοπέλας, κόρης γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος τον «παγίδεψε» σε «μαϊμού»-ραντεβού στην Ομόνοια.

Ο 63χρονος… ανακρίθηκε από την εκπομπή T-Live του Alpha και τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη και τα έκανε… μαντάρα. Τα όσα υποστήριξε αναφορικά με τα άσεμνα μηνύματα που έστελνε στην 14χρονη δεν βγάζουν το παραμικρό νόημα και θεωρείται κάτι παραπάνω από ύποπτη η στάση του.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως βρήκε τα τηλέφωνα των ανήλικων κοριτσιών και το γιατί τους έστελνε άσεμνες φωτογραφίες, εκείνος απάντησε ότι τα μικρά κορίτσια ήταν εκείνα που τον πήραν τηλέφωνο και δεν γνώριζε αν ήταν ενήλικα ή ανήλικα.

Φταίνε τα… νεύρα

Αργότερα, χωρίς να θέλει να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του δήλωσε ότι έστελνε τις φωτογραφίες επειδή είχε… νεύρα! «Είδα εγώ μια αναπάντητη και μίλησα. Κάτι μου έλεγαν για ερωτικά και εγώ λέω “ποιες είναι αυτές”. Νευρίασα και έστειλα τις φωτογραφίες. Ήμουν στη Ζάκυνθο».

Μάταια προσπαθούσε η έμπειρη δημοσιογράφος να βγάλει άκρη από αυτά που έλεγε ο 63χρονος και έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον ρωτήσει το… αμίμητο: «Δηλαδή όταν έχετε νεύρα στέλνετε φωτογραφίες πορνό;», ενώ σε άλλο σημείο η ρεπόρτερ προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο 63χρονος έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα!

«Έχει καταγραφεί η κλήση της. Πρώτες πήραν αυτές. Είναι σίγουρο 100% ότι δεν επεδίωξα εγώ να βρω ανήλικα. Πήρα πίσω μίλησα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι ανήλικα. Είπα ότι θα στείλω για να μην ξαναπάρει. Από τα νεύρα μου τα έστειλα, γιατί δεν ήξερα γιατί με παίρνανε», είπε.

Για τον λόγο που πήγε να συναντήσει την 14χρονη από κοντά ανέφερε: «Στο ραντεβού πήγα για να συναντήσω τους γονείς της. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να συναντηθούμε για να βρούμε τους γονείς της κοπέλας. Μου είπαν ότι έχω στείλει μηνύματα σε κάποιο ανήλικο και είπα συγγνώμη αν είναι όντως ανήλικο. Μου είπαν να πάω στο ραντεβού. Πήγα για να ζητήσω συγγνώμη και να τα βρούμε, μήπως πάρουν πίσω τη μήνυση. Έτσι μου είπαν».

Ο 63χρονος και ο βιασμός του 1998

Πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα, επικρατεί μία σύγχυση γύρω από μία παλαιότερη υπόθεση, για την οποία ο 63χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει συλληφθεί το 1998 για τον βιασμό μίας 35χρονης -τότε- γυναίκας. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές που μιλούν για την καταδίκη του, αλλά και για την έκτιση ποινής πέντε ετών.

Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες ο αδελφός του είχε επισημάνει προς έκπληξη όλων πως ο 63χρονος δεν έχει κάνει ούτε μία ημέρα φυλακή. Όπως είχε τονίσει μιλώντας στον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, θυμόταν τη δικαστική περιπέτεια, ωστόσο θυμάται πως ο αδελφός του είχε αθωωθεί!

δράκος των μπέιμπι σίτερ, 63χρονος σάτυρος

Ο 63χρονος από την πλευρά του επισήμανε πως δεν ζητούσε μπέιμπι σίτερ αλλά είχε βάλει αγγελία με την οποία αναζητούσε «ερωτική σχέση»: «Ήρθε μία γυναίκα και κάναμε ερωτική σχέση. Μετά επειδή δεν είχε λεφτά, μου ζήτησε να της δώσω να πάρει ταξί. Επειδή δεν της έδωσα μου είπε “θα σε φτιάξω εγώ”. Φυλακή δεν έχω κάνει».

Εξάλλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο 63χρονος παραδέχτηκε on camera και σε ζωντανή μετάδοση πως έχει συγγενική σχέση με δικαστικό λειτουργό…

Τέλος, για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια τόνισε πως ούτε την έχει συναντήσει ποτέ του ούτε έχει πάει στον Κολωνό. «Δεν έχω καμία σχέση με τη 12χρονη από τον Κολωνό. Δεν ξέρω τίποτα. Ας έρθει ο Μίχος να μου πει αν με αναγνωρίζει. Δεν έχω πάει με μικρές γυναίκες», είπε.

Η επόμενη μέρα

Να σημειωθεί πάντως πως αναβλήθηκε η δίκη του 63χρονου στο Αυτόφωρο Κορίνθου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (15/6) για την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε όταν έπειτα από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν στο πατρικό του σπίτι στο Διμηνιό Κιάτου, ψυχότροπα χάπια. Ο 63χρονος θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο την ερχόμενη Δευτέρα (19/6) το μεσημέρι για να προσκομίσει έγγραφα τα οποία πιστοποιούν πως τα χάπια είναι του αδελφού του.

Όσον αφορά την υπόθεση της 12χρονης, η θεία της κλήθηκε την περασμένη Τετάρτη (14/6) να καταθέσει σε ΑΤ για το πώς η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο ως βιαστή της και ως εκ τούτου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, εάν και εφόσον το κρίνει σκόπιμο ο 14ος τακτικός ανακριτής.

Photo credits: thriassio.gr