Στο πόδι σηκώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας (27/7) η δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα ο Εύοσμος. Ένα μαφιόζικο χτύπημα αναστάτωσε τη γειτονιά στην οδό Βιζυηνού, αφού άγνωστοι επιτέθηκαν και πυροβόλησαν έναν 35χρονο άνδρα έξω από το σπίτι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, με τις Αρχές να ειδοποιούνται στις 00:50. Η Άμεση Δράση βρέθηκε στο σημείο, ενώ κινητοποιήθηκε άμεσα και το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο έχοντας τις αισθήσεις του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλλοδαπός.

Το ΕΚΑΒ κινήθηκε άμεσα και μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 35χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μερικές ώρες αργότερα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr της Θεσσαλονίκης, ο 35χρονος είχε δεχτεί αρκετές σφαίρες στο στήθος, δείγμα πως η επίθεση έγινε από σχετικά κοντινή απόσταση. Το ίδιο Μέσο κάνει λόγο σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων μπράβων.

Στον τόπο που τελέστηκε το μαφιόζικο χτύπημα βρέθηκαν και αστυνομικοί της Σήμανσης, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι ώρας, ούτε ο αριθμός των καλύκων που βρέθηκαν στο σημείο, ούτε από τι όπλο προέρχονται.

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)