Σε τροχαίο ενεπλάκησαν ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης και η νέα του σύντροφος, το μοντέλο του GNTM Ιωάννα Σαρρή. Η Mercedes του 39χρονου μουσικού συγκρούστηκε με διερχόμενο Yaris στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές γυναίκες.

Το πολυτελές όχημα ξέφυγε της πορείας του στην προσπάθεια να αποφύγει το Yaris και έπεσε με δύναμη σε κολόνα. Παρά την σφοδρή σύγκρουση, το ζευγάρι καθώς και οι κοπέλες είναι καλά στην υγεία τους. Τα οχήματα, ωστόσο, και των δύο καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα έφτασαν ένα αστυνομικό όχημα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η συνοδηγός του Yaris μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νικαίας που εφημέρευε, για προληπτικούς λόγους, καθώς το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα. Οι δυο κοπέλες χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι του Yaris για να απεγκλωβιστούν από το όχημά τους. To όχημα των δύο γυναικών φαίνεται να φέρει την ευθύνη, σύμφωνα με την τροχαία.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση, ο Γιώργος Σαμπάνης αλλά και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή ήταν σε κατάσταση σοκ.

Το ατύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου.

Το νέο ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη όπου ο γνωστός τραγουδοποιός συμμετείχε στη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με διάσημο οδοντίατρο;

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος – Κάτια Ταραμπάνκο: Πρώτο trend από το πουθενά

Κορωνοϊός: Ένας νέος δισεκατομμυριούχος κάθε 30 ώρες στη διάρκεια της πανδημίας