Η κοινή γνώμη της Ιταλίας δεν μπορεί να πιστέψει την άγρια δολοφονία της 56χρονης, Αλεσάντρα Ματεούτσι, πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Τζοβάνι Παντοβάνι. Σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές, το θύμα βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε με σφυρί, ρόπαλο μπέιζμπολ και διάφορα άλλα αμβλέα αντικείμενα. Ο 27χρονος συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης. Ο Παντοβάνι χωρίς να δώσει εξηγήσεις, δεν παρουσιάστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Κατάνια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πήρε την Τρίτη το αεροπλάνο με προορισμό την Μπολόνια, όπου διέμενε η πρώην σύντροφός του.

Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος έστησε καρτέρι στην γυναίκα, την οποία και περίμενε στην αυλή του σπιτιού της. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο η γυναίκα είχε ακόμη τις αισθήσεις της, αλλά λίγο αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή και υπέκυψε στο νοσοκομείο μετά τα σοβαρά τραύματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Μετά τον χωρισμό τους, ο Παντοβάνι συνέχιζε να παρενοχλεί την Ματεούτσι, με την ίδια να ζητάει περιοριστικά μέτρα. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τον επίλογο αυτής της ιστορίας. Αφού την χτύπησε δεν επιχείρησε να διαφύγει, αλλά παρέμεινε δίπλα στη γυναίκα.

Ο Τζοβάνι Παντοβάνι έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Serie C και D, μεταξύ των οποίων οι Φολίνιο, Τροΐνα, Τζάρε, ενώ τώρα έπαιζε στη Σανκαταλντέζε (ομάδα της Serie D).

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κλαμπ στο Σίδνεϊ απαγορεύει το επίμονο eye contact: Μέχρι και σύλληψη για όποιον κοζάρει

Μακελειό στο Τέξας: Σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής της αστυνομίας για την ελλιπή του αντίδραση

Ιαπωνία: 11 χρόνια μετά τη Φουκουσίμα στρέφει την προσοχή της ξανά στην πυρηνική ενέργεια