Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου, μετά την καταγγελία μίας 19χρονη κοπέλας, για ομαδικό βιασμό στο δρόμο για την Λάρισα.

Το κουβάρι της φρικιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν η νεαρή πήγε σε άθλια κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά έζησε. Ο ομαδικός βιασμός της, όπως ανέφερε, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το παζάρι της πόλης, ενώ είχε ξεκινήσει για την επιστροφή της, στη Λάρισα. Η νεαρή περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των 4-5 νεαρών, που την κακοποίησαν και σύμφωνα με την ίδια είναι Έλληνες.

Η αστυνομία προχώρησε αρχικά σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη τριών ανηλίκων για τον βιασμό – δύο 16χρονων και ενός 17χρονου – και ενός τέταρτου για συνέργεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Χειροπέδες και στους γονείς των ανηλίκων, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Λάρισας εντός της ημέρας.

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, έλαβαν οι τέσσερις ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 22χρονης στον Τύρναβο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.