Στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει την Τετάρτη, ο Στάθης Παναγιώτοπουλος, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για διαρροή προσωπικού βίντεο σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Ωστόσο, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς μια άλλη γυναίκα που φέρεται να ήταν σύντροφος του, κατέθεσε αγωγή εναντίον του ζητώντας αποζημίωση 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη για διαρροή και δικού της βίντεο.

Αναφορικά με το ρεπορτάζ του ANT1, η γυναίκα ζήτησε τέτοια αποζημίωση, καθώς εξακολουθεί να τη διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεό της. Ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο κανάλι και δήλωσε: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά, η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εξώδικό της 30χρονης πριν από τη δίκη

Την ίδια στιγμή, η 30χρονη πρώην σύντροφός του, η πρώτη που τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία, δηλώνει πως θέλει να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και βίντεο με το πρόσωπό της από τη δίκη, σε μια προσπάθεια να σώσει ό,τι μπορεί σε μια υπόθεση, που όπως αναφέρει έχει ήδη εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τον πρώην σύντροφό της.