Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και πρόστιμο 30.000 ευρώ, ωστόσο η τρίτη μήνυση τον οδηγεί ξανά στον ανακριτή. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, μπήκε στα δικαστήρια από το υπόγειο πάρκινγκ της οδού Πολυτεχνείου για να απολογηθεί για διαρροή προσωπικών στιγμών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού.

Η νέα μήνυση, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

https://www.intronews.gr/iasimou-traper-pou-pozare-sto-instagram-me-opla/news/

Αυτή τη φορά, ο 58χρονος παρουσιαστής θα πρέπει την πράξη που έκανε πριν 15 χρόνια, αφού τράβηξε sex tape με την τότε σύντροφο του και το ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής.

Η καταγγέλουσα ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος να σημειωθεί πως στην χθεσινή του απολογία ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει να ανεβάζει βίντεο από το 2019, διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, μετά και τη δεύτερη απολογία του. Απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων,  κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.