Ανεβαίνει ο… λογαριασμός των εμπλεκόμενων για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας βρέθηκε χθες το τρίτο πρόσωπο από την… παρτίδα των έξι που κλήθηκαν να απολογηθούν από την περασμένη Παρασκευή (17/2). Πρόκειται για άνδρα ο οποίος αποτελεί γείτονα και οικογενειακό φίλο της οικογένειας της 12χρονης ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Με αυτές τις αποφάσεις 18 άτομα βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα των σωφρονιστικών καταστημάτων εκ των οποίων οι 17 κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης, ενώ η μία ως γνωστόν είναι η Χ.Β., η 37χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (21/2) δύο άνδρες οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Πρώτος ήταν ένας 33χρονος ο οποίος είναι πατέρας ενός 6χρονου κοριτσιού και πριν τις επαφές του με τη 12χρονη, σύμφωνα με τα όσα εκείνη ισχυρίστηκε στις καταθέσεις της, ο Ηλίας Μίχος της τον είχε υποδείξει κατ’ ιδίαν όταν είχαν επισκεφτεί οι δυο τους την πλατεία της περιοχής.

Ο 33χρονος μάλιστα κατείχε και όπλο το οποίο είχε κάνει εντύπωση στη νεαρή, ενώ φέρεται να είχαν έρθει σε επαφή στο σπίτι του 33χρονου στον Κολωνό, όταν η γυναίκα του και το παιδί του βρίσκονταν στην πλατεία.

Ο δεύτερος ήταν ένας 58χρονος υπάλληλος μεγάλης εταιρείας, ο οποίος φέρεται να ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που βίασε τη 12χρονη μετά τον Ηλία Μίχο. Το κορίτσι είχε ισχυριστεί πως είχε έρθει σε επαφή μαζί του μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας Mercedes, ενώ είναι πατέρας ενός παιδιού.

Απομένουν ακόμη τρεις, εκ των οποίων ο γνωστός πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής και οδοντοτεχνίτης, ο 60χρονος Φ.Ν. ο οποίος βεβαίως έχει αρνηθεί δημοσίως οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση.

Μετά από τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά και ουσιαστικά την ολοκλήρωση, πλην απροόπτου, των καταθέσεων της 12χρονης, ο Ηλίας Μίχος καλείται να… επιστρέψει στο γραφείο της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

Οι δικαστικές Αρχές καλούν τον 53χρονο προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τα επιπρόσθετα στοιχεία που έχει δώσει το κορίτσι. Θυμίζουμε πως ο Μίχος έχει παραδεχτεί τους βιασμούς σε βάρος του κοριτσιού, αρνείται όμως κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στο κομμάτι που αφορά τη σεξουαλική της εκμετάλλευση, ενώ έχει αφήσει έμμεσες αιχμές για την οικογένεια της νεαρής.

Είναι όμως σαφές πως ο όγκος των πληροφοριών που έχει δώσει η 12χρονη μέσα από τις πέντε καταθέσεις γεννούν δεκάδες ερωτηματικά όπου ο Μίχος θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.