Μάχη για τη ζωή τους δίνουν μία 23χρονη και ένας 17χρονος, μετά το σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη, που κόστισε τη ζωή σε μία 15χρονη και έναν 23χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 23χρονη είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Σοβαρά τραύματα φέρει και ο 17χρονος Κρητικός ο οποίος όμως έχει σταθεροποιηθεί για την ώρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο δρόμο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο Χανίων. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.

Κρήτη: Υπέκυψε στα τραύματά της η 15χρονη

Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκαν η σορός του 23χρονου, η 15χρονη που έφερε βαρύτατα τραύματα, η 23χρονη με εξίσου σοβαρά τραύματα, ο 17χρονος ο οποίος επίσης είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Χανίων, η 15χρονη δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Κρήτη: Σοκάρουν οι αριθμοί των ατυχημάτων το 2021

Αναφορικά με τα στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022 η Κρήτη μετρά 27 θύματα στους δρόμους της, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021.

Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα 4 έχουν γίνει στο Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους.

 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Νέο Φάληρο: Θύμα ξυλοδαρμού 30χρονη από τον 22χρονο σύντροφό της – Την πέταξε ημιλιπόθυμη στο δρόμο

Μια αλήθεια που τσούζει πίσω από το «φτου γ@μ@ τη μάνα σας» που είπε ο Light

Τι μας κάνει να αγαπάμε κάθε Ντίνα Κώνστα;