Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από την απόπειρα βιασμού μιας 17χρονης μαθήτριας από τον επαγγελματία τερματοφύλακα, Μπόρις Κλέιμαν. Ο μέχρι πρότινος γκολκίπερ του Βόλου κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης προέβη σε απρεπείς πράξεις και αποπειράθηκε να βιάσει το νεαρό κορίτσι από το Βέλγιο, το οποίο βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με τους συμμαθητές της στα πλαίσια σχολικής εκδρομής.

Όλα όσα αποκαλύπτει η 17χρονη κοπέλα ανατριχιάζουν, καθώς εμφανίζουν έναν Κλέιμαν αποφασισμένο να συνευρεθεί μαζί της, ανεξαρτήτως της δικής της θέλησης. «Ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα.

Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του», τόνισε χαρακτηριστικά στις αρχές, ενώ έχει ζητήσει να εξαταστεί από τον ιατροδικαστή προκειμένου να αποδειχθούν όσα ισχυρίζεται.

Αθώος δηλώνει ο Κλέιμαν

Απομονωμένος, σε ένα κελί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, εξακολουθεί να κρατείται ο 33χρονος (πρώην πλέον) τερματοφύλακας της ΠΑΕ Βόλος Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποστηρίξει πως ουδέποτε προέβη σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά εις βάρος του κοριτσιού, λέγοντας πως απλώς χόρεψαν σε κοντινή απόσταση.

«Ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι τη βίασα. Χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο», φέρεται να υποστήριξε ο Μπόρις Κλέιμαν.

Να σημειωθεί ότι η είδηση της σύλληψής του φιγουράρει από χθες στα περισσότερα ισραηλινά Μέσα, καθώς ο Κλέιμαν αποτελεί μέλος της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ισραήλ.

Το κατηγορητήριο για τον 33χρονο Ισραηλινό

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη ώστε να προετοιμάσει την υπεράσπισή του προτού δικαστικός λειτουργός και ανακριτής αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση. Ειδικότερα, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποδοσφαιριστή ποινική δίωξη για:

-Βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή με χρήση βίας).
-Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
-Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Στις κάμερες στηρίζει την αθωότητά του ο δικηγόρος του

Μιλώντας στο «Sport 5» του Ισραήλ, ο δικηγόρος του τερματοφύλακα του Βόλου δήλωσε: «Του έδωσαν ψωμί και σνακ αλλά δεν θέλει να φάει, είναι θυμωμένος για τις κατηγορίες σε βάρος του. Περιμένουμε το υλικό από τις κάμερες να αποδείξει όσα ισχυρίζεται ο Μπόρις. Δεν υπήρξε βιασμός, τα ναρκωτικά που φέρεται να βρέθηκαν δεν ήταν δικά του, και είναι επίσης έτοιμος για εξετάσεις ώστε να το αποδείξει.

Τα αγόρια ήταν μεθυσμένα και έψαχναν κάποιον να τσακωθούν και αυτός και αρκετοί άλλοι παίκτες βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στο μεταξύ, ακούστε μόνο τη μία πλευρά, ο Μπόρις ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Μην βιαστείτε να τερματίσετε την καριέρα και τη ζωή του», υποστήριξε ο δικηγόρος του Κλάιμαν και ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή, τον κατηγόρησαν για βιασμό, αλλά δεν υπήρξε βιασμός».