Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στην ανακρίτρια βρέθηκε για 2η φορά σήμερα ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού, ένας συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη, δίνει πληροφορίες για τον χαρακτήρα. Τον χαρακτήρισε μυθομανή και τον θεωρεί ύποπτο. «Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί.

Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο. Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.

Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες» αναφέρει ο συμμαθητής του.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Emily Bridges: Η τρανς αθλήτρια που διχάζει τη Βρετανία – Αρνούνται να αγωνιστούν μαζί της γυναίκες, στο πλευρό τους ο Johnson

Μάνος Δασκαλάκης: «Αδιάσειστα και πολλά τα στοιχεία για τη Ρούλα» – Επίσημα αντίδικος της Πισπιρίγκου

Ουκρανία: Πάνω από 5.000 άμαχοι σκοτώθηκαν στη Μαριούπολη – Η Ρωσία συνεχίζει τις επιστρατεύσεις