Νύχτα με συμπτώσεις η χθεσινή (30/7) για τους αστυνομικούς της Αττικής, αφού με διαφορά μόλις μερικών ωρών έλαβαν δύο διαφορετικές κλήσεις για ασέλγεια σε δύο διαφορετικές περιοχές.

Από τη μία, στην περιοχή του Πειραιά και συγκεκριμένα στην πλατεία Κοραή, γύρω στις 20:00 μία κοπέλα γεννημένη το 2009 (14 ετών) έκανε βόλτα στο σημείο, όταν την προσέγγισε ένας 31χρονος.

Εντελώς απρόσμενα, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να θώπευσε το νεαρό κορίτσι, με την 14χρονη όμως ν’ αντιστέκεται. Έβαλε τις φωνές στη μέση του δρόμου, με τον 31χρονο να τρέπεται σε φυγή. Στο σημείο βρέθηκε πολύ σύντομα η Άμεση Δράση, με την 14χρονη να περιγράφει ακριβώς τον 31χρονο. Σε χρόνο dt, ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

63χρονος ο έτερος για ασέλγεια

Ζάκυνθος, για ασέλγεια

Από την άλλη, στην Πετρούπολη, δύο κορίτσι 13 και 14 ετών, γύρω στις 23:30 το βράδυ έκαναν βόλτα όταν ένας 63χρονος έψαχνε τάχα για πληροφορίες προκειμένου να κινηθεί στην περιοχή.

Πιάνοντάς τους την κουβέντα, αιφνιδίασε τα δύο κορίτσια και τα θώπευσε. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, τα δύο κορίτσια αντιστάθηκαν σθεναρά και τον έτρεψαν σε φυγή. Η 13χρονη και η 14χρονη απευθύνθηκαν μέσω των γονιών τους στην ΕΛ.ΑΣ. και στο ΤΑ Πετρούπολης. Μέσα στα νύχτα οι αστυνομικοί μπόρεσαν να εντοπίσουν τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια. Σήμερα (31/7) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.